Homo Novus / Tavi vārdi manā mutē

Rūpējoties par citu apmeklētāju, mākslinieku un komandas drošību, festivālu klātienē būs iespējams apmeklēt, tikai uzrādot Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu (derīguma termiņš – 6 mēneši) un ID karti vai pasi. Līdz ar to klātienē festivāls šogad diemžēl būs pieejams apmeklētājiem no 12 gadu vecuma.

Ja jums jānodrošina īpašas piekļuves prasības, lūdzam savlaicīgi rakstīt mums uz e-pastu [email protected] vai zvanīt pa tālruni +371 28649014 (Lība).

Ideja, režija: Anna Rispoli

Kas notiek, kad cilvēki sanāk kopā, lai runātu par mīlestību? “Tavi vārdi manā mutē” ir kāda Briselē notikusi publiska saruna, kas ļauj ieskatīties vairāku pilsētas iedzīvotāju privātajā dzīvē. Viņu vidū ir poliamorists, pusaugu meitene, kas aizrāvusies ar futbolu, jurists – laulību līgumu speciālists –, seksa asistente cilvēkiem ar invaliditāti. Katram no viņiem ir krasi atšķirīga izpratne par mīlestību, bet viņi visi mēģina atrast savu vietu kosmopolītiskajā pilsētā. Režisore Anna Rispoli kopā ar izrādes līdzautoriem piedāvā skatītājiem rekonstruēt šo sarunu dažādās publiskās vietās, kur ikdienā uzturas daudz cilvēku, iedzīvinot svešus vārdus un viedokļus pašam ar savu balsi.

 
Nav gaidāmo pasākumu