Multimediju izrāde NOSLĒPUMAINIE VIDUSLAIKI

Digital Art House piedāvā Baltijā vēl nebijušu notikumu — multimediālu izrādi “Noslēpumainie viduslaiki” – tājā apvienota skatuves mākslinieku meistarība ar grandiozām projekcijām, kas kopā veido unikālu un drosmīgu kombināciju.

Mūziku projektam “Noslēpumainie viduslaiki” komponējis Arnis Mednis, mūzikas tekstā izmantota viduslaiku dzejnieku dzeja. Izrādes mūzika sastāv no divām sastāvdaļām. Pirmās daļas mūzikā ir izmantoti viduslaiku instrumenti – krumhorns, ko spēlē Ieva Nīmane, kā arī blokflautas, virsotņu flautas un duduks.

Otrās daļas mūzikā ir izmantoti elektroniskie mūzikas instrumenti – sintezators un citas elektroniskās ierīces, ko spēlē Arnis Mednis un bundzinieks Miķelis Dzenuška.
Programmā piedalās Seno deju grupa “Ballare”, kas viduslaiku tērpos ar kustībām un deju soļiem uzbur viduslaiku ainas.

Tas viss apvienots ar Hieronima Bosa gleznu video projekcijām, kas atainojas visapkārt skatītājam un kalpo kā izrādes dekorācijas, radot sajūtu, ka atrodaties senā mākslinieka gleznā.
Uz skatuves savienosies dzīvo gleznu, kustību, skaņas un tehnoloģiju radīta atmosfēra, kas padarīs vakaru neaizmirstamu. Vizuālo baudījumu sniegs mistiskā mākslinieka Hieronīma Bosa triptihs “Pasaulīgo baudu dārzs” .

Nepalaidiet garām unikālo iespēju gūt iespaidus un emocijas, tikt aizrautam mistikas un apokalipses pasaulē, uzlādēties ar radošo enerģiju un baudīt mūziku, kas it kā viesojas pie mums no senajiem viduslaikiem!

Gaidīsim jūs Multimediju izrādē “Noslēpumainie viduslaiki”, kas notiks 5. augustā. Digital Art House, Rīgā, Skolas ielā 2.

 
Nav gaidāmo pasākumu