PREILENĪTE muzikāla komēdija

Jukums Palēvičs
“PREILENĪTE”
Muzikāla komēdija divās daļās

Jukuma Palēviča populārā dziesmu spēle “Preilenīte” tika sarakstīta 19. gs. beigās un savu popularitāti nav zaudējusi līdz pat mūsdienām. Kurš gan nezina veco labo stāstu par turīgo Karlīni, kura gaida preciniekus savā romantiskajā iedomu pasaulē. Komēdijā daudz kņadas, dažādu vārdu spēļu un saasinātu situāciju, kas liek pasmaidīt skatītājiem arī šodien. Luga sasaucas ar mūsdienām, kad interneta piedāvātā virtuālā pasaule pamazām ar mums sāk manipulēt, mēs kontroles brīdi nenoķeram. Līdzīgi notiek ar stāsta galvenajiem varoņiem. Cilvēcīgas, mīlestību alkstošās Karlīnes dēkas pārklājas gan ar cilvēku vājībām, gan tikumiem. Kalna Dārta ir papūlējusies, un, lūk, tur jau viņš nāk stalts kā ozols brašais laupītāju virsnieks dons Vezio Vezinelli un citi varoņi, kuru lomās iejutīsies: Evija (Skulte) Krūze, Lienīte Osipova, Aīda Ozoliņa, Artis Drozdovs, Voldemārs Šoriņš, Juris Kalniņš, Kristaps Ozols.
“Lai Karlīnei sārti vaigi, puišiem asas mēles dziesmās, bet meitiešiem brunči plīv` dančos”, saka režisors Voldemārs Šoriņš.

Biļetes: “Biļešu Paradīze” kasē vai bilesuparadize.lv
Biļešu cena 10 EUR

Uz šo teātra izrādi tiekamies ar apmeklētājiem, kuri ir izslimojuši vai vakcinējušies!

Ienākšana pasākumā ar derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu, kas parāda, ka persona (ieskaitot bērnus) ir:
•    Vakcinējusies pret Covid-19 (apliecina, ka ir pagājušas četrpadsmit dienas pēc pilna vakcinācijas kursa (“Pfizer- BioNTech”, “Moderna” un “Janssen” vakcīna) vai ir pagājušas no divdesmit divām līdz deviņdesmit dienām pēc vakcīnas "Vaxzevria" (AstraZeneca) pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc "Vaxzevria" otrās devas saņemšanas);
•    Pēdējā pusgada laikā ir pārslimojusi Covid-19.

Lūgums pirms pasākuma apmeklējuma pārliecināties, ka Jūsu Covid-19 sertifikāts ir derīgs, jo pretējā gadījumā pasākuma apmeklēšana būs liegta. Digitālo Covid-19 sertifikātu var iegūt https://covid19sertifikats.lv/. QR kodam ir jābūt digitālam vai papīra formātā.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu