Koncerts SAULRIETA STĀSTI

Koncerts “Saulrieta stāsti” Jūs aicina uz leģendām un teikām apvītajām Kokneses pilsdrupām.

Senatnes elpas ieskauti, varēsiet izbaudīt koncertu, kuru  paspilgtinās maģiskas saulrieta gaismu spēles Daugavas viļņos. Mūziķi - Aija Andrejeva, Jānis Aišpurs, kā arī Ivo Grīsniņš

Grīslis un Aija Vītoliņa Jums dāvās neaizmirstamu vakaru, akustiskā koncertā izpildot sev un klausītājiem mīļas muzikālās kompozīcijas, kas noteikti piestāvēs saulrietam. Piedzīvojumu meklētājiem būs iespēja šo koncertu baudīt laivās!

Šis muzikālo stāstu vakars turpina jau pagājušajā gadā aizsākto saulrieta koncertu tradīciju, kas notiek Koneses novadā. Krāšņie dabas skati un senās Kokneses pils mūru šarms ir lieliski sabiedrotie, lai šis vakars paliktu atmiņā vēl ilgi! Nāc, baudi, ļaujies sajūtām, ieelpo Latvijas dabas un mūzikas krāšņumu ar pilnu krūti!

Koncerts notiks 2021.g. 5. septembrī plkst. 20.00 Kokneses pilsdrupu teritorijā. Būs pieejamas 100 sēdvietas, pārējie koncerta apmeklētāji varēs brīvi izvēlēties vietu pilsdrupās no kuras vērot koncertu! Daugavas un Pērses sateka ir lieliska vieta no kuras baudīt koncertu laivā!  

Laivas, supus un katamarānus iespējams rezervēt laivu nomā SIA "Mučas"/ +371 29211634 / [email protected]

Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja pasākumā ar bezmaksas biļeti, neaizņemot papildus sēdvietu!

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka pieaudzis apmeklētājs (no 18 gadu vecuma) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Bērniem līdz 12 gadu vecumam nav jāveic Covid-19 testi, savukārt bērniem, kuri sasnieguši 12 gadu vecumu, jāspēj uzrādīt Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts (negatīvs rezultāts 48 stundu laikā pirms pasākuma veiktam Covid-19 testam, nosakot SARS-CoV-2 vīrusa RNS, vai negatīvs rezultāts 6 stundu laikā pirms pasākuma veiktam SARS-CoV-2 antigēna testam). Bērniem jāuzrāda personalizēta biļete un ID, pase vai dzimšanas apliecība.

Sertifikātu iespējams lejuplādēt vietnē www.Covid19sertifikats.lv. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

 
Nav gaidāmo pasākumu