ZAĻUMU SVĒTKI Kuldīgā /divas izrīcības par vienu cenu/

Programmā divas izrīcības par vienu cenu

19.00  Jukuma Palēviča joku luga “Preilenīte”.

 

Populārā dziesmu spēle “Preilenīte” tika sarakstīta 19. gs. beigās un savu popularitāti nav zaudējusi līdz pat mūsdienām.  Kurš gan nezina veco labo stāstu par turīgo Karlīni, kura gaida preciniekus savā romantiskajā iedomu pasaulē. Komēdijā daudz kņadas, dažādu vārdu spēļu un saasinātu situāciju, kas liek pasmaidīt. 

 

Lomās: Evija Krūze, Lienīte Osipova, Aīda Ozoliņa, Artis Drozdovs, Voldemārs Šoriņš, Juris Kalniņš, Kristaps Ozols. 

Režisors Voldemārs Šoriņš.

 

22.00  Dejas “Zem kaijas spārna”  spēlē grupa “Bruģis”.

 

Raksturojot grupu, tās mūziķi – Sandris Sproģis un Edmunds Vestmanis – uzskata, ka tā spējusi sevī apvienot diametrāli pretējus raksturlielumus. Grupas nosaukums liecinot par pastāvību, stabilitāti un spēku, turpretī muzikālais veikums sniedzot klausītājiem vieglu dvēseles lidojumu, kaut arī “dzīves līkločos ne vienmēr laime smaida”.

 

Darbosies pilna bufete. Tumsai iestājoties laukums tiks iluminēts.

Biļetes  iepriekšpārdošanā 10.00 EUR Biļešu paradīze kasēs,

             svētku dienā tikai estrādē pie iekšā iešanas 15.00 EUR.

Iekšā tikšana tikai ar derīgiem kvadrātkodiem.

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kas apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Sertifikātu iespējams lejuplādēt vietnē www.Covid19sertifikats.lv. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

 
Nav gaidāmo pasākumu