KONCERTVAKARS VASARAS PERONĀ | CARNIVAL YOUTH “NAIVAIS KU-KŪ” LATVIEŠU KINO MŪZIKA (vakcinētas, Covid-19 pārslimojušas personas)

Vienīgais grupas “Carnival Youth” kino dziesmu koncertsērijas "Naivais ku-kū” koncerts Rīgā šovasar.

Koncerta programmu veidos dziesmas no iemīļotām latviešu filmām jaunās, pašu veidotās aranžijās - gan par klasiku kļuvušo, gan jaunāko filmu spilgtākās skaņu celiņu pērles – no Imanta Kalniņa šedevriem un Raimonda Paula nemirstīgajām himnām līdz mūsdienu mūziķu darbiem. "Naivā ku-kū" centrā būs latviešu kino kanons, piemēram, “Četri balti krekli”, “Klāvs - Mārtiņa dēls”, “Dāvana vientuļai sievietei", "Ceplis", "Emīla nedarbi”, “Sprīdītis" u.c.

Koncertvakari Hanzas Perona āra pop-up dārza svētku un kultūras notikumu terasē “Vasaras perons” aicina uz skaistiem muzikāliem trešdienu un svētdienu vakariem. 

Pasākumā būs divi nodalīti sēdvietu sektori. 

“Zaļajā” koncerta sektorā to varēs apmeklēt ar derīgiem Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātiem. Ienākot koncerta teritorijā, būs jāuzrāda biļete kopā ar derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu (ID vai pase). Vēršam uzmanību, ka biļete uz koncertu ir derīga tikai kopā ar personu apliecinošu dokumentu un atbilstošu Covid-19 sertifikātu, kuru iespējams iegūt vietnē www.Covid19sertifikats.lv 

Savukārt otrajā - “dzeltenajā” koncerta sektorā pasākumu varēs apmeklēt ar derīgiem Covid-19 testēšanas, pārslimošanas vai vakcinācijs sertifikātiem. Šajā sēdvietu sektorā būs jāievēro distance, blakus varēs sēdēt divi vai četri cilvēki (no vienas mājsaimniecības).

No 16:00 būs atvērta Vasaras perona terase ar gardiem ēdieniem un dzērieniem.

Ieeja koncertā no 19:00

Koncerta sākums 20:00

 
Nav gaidāmo pasākumu