BRUNCH GARDEN dārza svētki ar MUSIQQ

Restorāns “Brunch Garden” aicina baudīt vienu no augusta īpašajiem notikumiem Mārupē – dārza svētkus ar grupas MUSIQQ jauno akustisko koncertversiju “Kanēlis un Cukurs”.

“Brunch Garden” ir lielākais restorāns Mārupē, kas atrodas biroju kompleksā “Business Garden Rīga”. Biroju kompleksa iekšpagalms, kur atrodas arī restorāna vasaras terase,  lepojas ar bagātīgiem apstādījumiem un pat gadsimtu veciem dižkokiem, kas rada dabai tuvu un mājīgu gaisotni esot tepat pilsētā.

Uz šīs vasaras dārza svētkiem tiek aicināts ikviens, kurš vēlas brīvā atmosfērā atslēgties no skrejošās ikdienas un nesteidzīgi izbaudīt darba dienas vakaru svaigā gaisā, lieliskas mūzikas, gardu ēdienu un dzērienu sabiedrībā.

Dārza svētku laikā par gardiem ēdieniem rūpēsies restorāna “Brunch Garden” šefpavārs Mārcis Klatenbergs ar komandu, veldzējoši atspirdzinoši dzērieni no Valmiermuižas Alus, lieliski vīni un dzirkstošie no Interbaltijas, kokteiļi no Hendricks Gin un Rooster Rojo, kā arī svaigi un nepārspējami gardi jūras produkti no Fans of Oysters. Uz skatuves kāps viena no populārākajām un klausītāju iemīļotākajām mūzikas grupām MUSIQQ.

Ieeja dārza svētkos no plkst.18:00
MUSIQQ – plkst.20:00
 

Iegādājoties biļetes, Jūs savlaicīgi rezervējat vietu Dārza svētkos sev un savai kompānijai. Piedāvājumā:

  • 57 €/ 1 pers. – vietas pie galdiņa īpašā viesu zonā. Biļetes cenā ir iekļauti ēdieni no īpaši pasākumam sagatavotas ēdienkartes, glāze Prosecco un apkalpošana visa vakara garumā. Vienā pirkumā pieejamas minimāli divas biļetes.
  • 27 €/pers. – personalizēta vieta svētku zonā

Īpašās viesu zonas sēdvietas tiks personalizētas uz vietas, tāpēc, veicot pirkumu, lūgums norādīt tikai viena apmeklētaja kontaktinformāciju.

Biļetes ir jāiegādājas visiem apmeklētājiem, izņemot bērnus līdz 7 gadu vecumam.

Bērnam, kurš jaunāks par 7 gadiem, tiek nodrošināta ieeja pasākumā kopā ar pavadošo pieaugušo. Sēdvieta bērnam tiek nodrošināta tikai gadījumā, ja bērnam ir iegādāta pilnas cenas biļete.

Iegādājoties biļetes, lūdzam ņemt vērā, ka, pielāgojoties pasākumu rīkošanas ierobežojumiem, ieeja pasākumā būs iespējama tikai ar derīgu covid-19 sertifikātu (pabeigts vakcinācijas cikls, izslimots covid-19) vai negatīvu Covid-19 testu (ne vecāku kā 48h), kuru kopā ar biļeti un ID (pasi vai ID karti) lūgsim uzrādīt pie ieejas. Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja pasākumā kopā ar pieaugušo, uzrādot bērna pasi vai ID karti. Nederīga vai neesoša Covid-19 sertifikāta (piem., nepabeigta vakcinācijas kursa) gadījumā ieeja pasākumā būs liegta, kā arī nauda par iegādātajām biļetēm netiks atmaksāta.

Jau iepriekš pateicamies par sapratni!

 
Nav gaidāmo pasākumu