ZIEDU DUETS Engurē. Muzikālā vasaras nakts performance

Unikāla – muzikāla mākslas performance “ZIEDU DUETS”.

Duetā darbojas divi milzīgi ziedi – daiļā Roze un staltais Ķeizarkronis. Ziedus vienotā stāstā pavada īpaši izgaismots pantomīmas garkājis – brīnumainais Dārznieks.

Vīrišķais un sievišķais zieds 50 minūšu programmā izpilda pasaulē pazīstamas populārās mūzikas melodijas, kā arī pasaulslavenu operu un mūziklu duetus, kas kā efeja aizvijas vienotā performancē, apvienojot mecosoprāna un tenora kristāldzidro skanējumu ar orķestra pilnskanīgi iespēlēto pavadījumu, caur melodiju un pantomīmu izstāstot stāstu par brīnumaino Dārznieku, kurš izaudzējis skaistos ziedus- Rozi un Ķeizrkoni, par viņu mīlestību, dārznieka greizsirdību un laimi.

Vīrišķā zieda lomu atveido spēcīgais, bet vienlaikus smeldzīgais Latvijas Nacionālās operas tenors Juris Jope.

Sievišķā zieda lomas atveidotāja ir kaislīgais operas mecosoprāns – Baiba Renerte.
Dārznieka lomas atveidotājs ir mākslinieks Didzis Paeglis.Viens no “dzīvo skulptūru” māksliniekiem un radītājiem Latvijā.

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Sertifikātu iespējams lejuplādēt vietnē www.Covid19sertifikats.lv. Apmeklējot pasākumu, līdz ar biļeti obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

 
Nav gaidāmo pasākumu