LMF. DŽEZS UN ELEKTRONIKA. GRUPA “LUPA”

Liepājas Mākslas foruma atklāšanas vakarā atdzīvināsim pilsētas leģendāro klubu “Kursa”, kas lepni un nesatricināmi slejas teju pašā jūras krastā. Ar mūsdienīgu un aizraujošu džeza un fusion salikumu klausītājus veldzēs modernā džeza grupa “LUPA”.

“Paturiet grupu “Lupa” savā redzeslokā tās muzikālās oriģinalitātes un dalībnieku virtuozitātes dēļ," uzsvēris viens no nozīmīgākajiem džeza apskatniekiem, Lielbritānijā izdotais “Jazz Journal”.

Grupa “Lupa” dibināta 2016. gadā, apvienojoties četriem spilgtiem Latvijas džeza un laikmetīgās mūzikas pārstāvjiem — Dāvis Jurka (alta saksofons, flauta, efekti), Ritvars Garoza (taustiņinstrumenti). Valters Sprūdžs (basģitāra) un Andris Buiķis (bungas, “Tempest” analogā bungmašīna).

Apvienības debijas skaņuplate “Sequences and Consequences” kļuva par pārsteigumu mūzikas profesionāļu vidū. “Pašmāju džeza mūzikā ar šo ierakstu ir atvērta jauna lappuse,” atzina portāla TVNET mūzikas apskatnieks Jānis Žilde, bet ierakstu kompānijas “Jersika Records” direktors Mareks Ameriks apvienības ierakstu novērtējis kā vienvērtīgu ar šobrīd pasaulē izdotajiem, aktuālajiem mūsdienu modern-jazz, soul-jazz, electric-jazz, fusion ierakstiem

Debijas plate nominēta Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai kategorijā “Džeza mūzika” un “Austras Balva 2019”, bet, turpinot iesākto panākumu ceļu, 2021. gada rudenī apvienība laidīs klajā jaunāko ierakstu “Sketches of trees/Koki”. Ekskluzīvi “Liepājas Mākslas foruma” atklāšanas vakarā piedzīvosim vienu no pirmajiem albuma publiskajiem atskaņojumiem un klausīsimies apvienības skaņdarbus, kas veltīti kokiem. Kokiem, kas sastopami Latvijas dabā.

Pasākuma norises vietā darbosies bārs un būs pieejami atspirdzinājumi.

Vakara turpinājumā apmeklētāji aicināti uzkavēties, lai “Liepājas Mākslas foruma” atklāšanas svinības noslēgtu diskotēkā “Aldis Ermanbriks”.links

Video: https://www.youtube.com/watch?v=DBcDKzJH9Rs

INFORMĀCIJA APMEKLĒTĀJIEM:

Apmeklējot pasākumu, pie ieejas lūgsim uzrādīt covid-19 sertifikātu, kas apstiprina personas vakcināciju pret covid-19 vai minētās infekcijas pārslimošanu. Tāpat lūgsim uzrādīt arī personu apliecinošu dokumentu un pasākuma ieejas biļeti. Pasākuma laikā sejas aizsargmaskas nav jālieto.

 

Norises vieta: Klubs “Kursa”, Zvejnieku aleja 11, Liepāja

Norises ilgums: 1 stunda 15 minūtes

Biļetes: no 10,00 eiro. Pasākumam tuvojoties, biļešu cena var tikt mainīta. 

!!! Uz pasākumu tiek tirgotas nenumurētas sēdvietas. Ierodoties varēsiet izvēlēties kādu no brīvajām nenumurētajām sēdvietām. Šīs vietas nav iespējams rezervēt.

Pasākums paredzēts pieaugušo auditorijai. Uz pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 5 gadu vecumam var netikt ielaisti.

Atlaides:

  • Skolēniem, studentiem, pasniedzējiem, pensionāriem – 25%
  • Personām ar I un II grupas invaliditāti, kā arī viņu pavadoņiem – 50%
  • Ģimenes biļetes 1 vai 2 pieaugušie + 2 bērni (vai vairāk) – 25% (pieejama tikai kasēs)

 

NB.  Apmeklējot koncertu,  apmeklētājam ir jāuzrāda atlaidi apliecinošs dokuments.


Grupu biļetes:

10-30 personas – 20%
30 un vairāk personas -25%


Organizē: Lielais dzintars

Atbalsta: Liepājas pašvaldība un Valsts Kultūrkapitāla fonds

 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu