Muzikāla leļļu teātra izrāde bērniem / Kliņķīša piedzīvojums vai kā rūķis draugus atrada

Muzikāla leļļu teātra izrāde bērniem
,,Kliņķīša piedzīvojums vai kā rūķis draugus atrada”

Nejaukā Lauku pele, noklausījusies vārnas un žagatas sarunu par to, ka lielajā rožu krūmā paslēpti dārgumi - zelts, sudrabs un dimanti - , grib tos dārgumus atrast, bet rožu krūma ērkšķi traucē. Viņa izdomā, ka dārgumi ir aprakti zem krūma un sāk rakt, bet arī saknes tam rožu krūmam ir asas un vēl sienāzis traucē, un zirneklītis...
Bet šis stāsts ir par jautro un labi audzināto mājas rūķīti Kliņķīti, kas palicis bez mājas. Jo viņa māja bija ļoti veca un tāpēc tika nojaukta. Bet Kliņķītis, ka jau rūķis, daudz nebēdāja un dziedot savu rūķa dziesmiņu, gāja meklēt sev jaunu māju.
Nekad agrāk Kliņķītis nebija izgājis no mājas un viss, ko viņš redzēja, viņam bija liels piedzīvojums. Kad viņš satiek Lielā dārza iemītniekus un ar tiem sadraudzējas, viņi visi kopā pāraudzina Lauku peli un paskaidro tai, ka rožu krūma mājiņā nav ne zelts, ne sudrabs un lielākais dārgums šeit ir draugi un, jo vairāk draugu, jo bagātāks esi pats!

Autors Pēteris Trups/ Komponists Andris Eniņš/ Režisore Agita Lieldidža-Trupa

Pasākuma veids: pārslimojušajiem, vakcinētajiem un testētajiem.
Biļetes TIKAI iepriekšpārdošanā.
Biļetei jābūt katram apmeklētājam.

Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. kas parāda, ka persona ir:
• vakcinējusies pret Covid-19 (apliecina, ka ir pagājušas četrpadsmit dienas pēc pilna vakcinācijas kursa (“Pfizer- BioNTech”, “Moderna” un “Janssen” vakcīna) vai ir pagājušas no divdesmit divām līdz deviņdesmit dienām pēc vakcīnas "Vaxzevria" (AstraZeneca) pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc "Vaxzevria" otrās devas saņemšanas);
• pēdējā pusgada laikā ir pārslimojusi Covid-19;
• pēdējo 48 stundu laikā ir veikusi Covid-19 testu un tā rezultāts ir negatīvs;
• pēdējo 6 stundu laikā ir veikusi Covid-19 ātro antigēna testu un tā rezultāts ir negatīvs;
• pasākumu kopā ar vecākiem varēs apmeklēt arī bērni līdz 12 gadu vecumam, kas nav vakcinēti, pārslimojuši, un kuriem nebūs jāveic Covid-19 tests.
Lūgums pirms pasākuma apmeklējuma pārliecināties, ka Jūsu Covid-19 sertifikāts ir derīgs, jo pretējā gadījumā pasākuma apmeklēšana būs liegta. Digitālo Covid-19 sertifikātu var iegūt https://covid19sertifikats.lv/. QR kodam ir jābūt digitālam vai papīra formātā.

Biļetes: bilesuparadize.lv

Biļešu cena 5 EUR

 

 
Nav gaidāmo pasākumu