Grupas BET BET 30 gadu jubilejas koncerts

Vienīgais grupas “bet bet” 30 gadu jubilejas koncerts Rīgā! Vienlaikus arī Guntara Rača jaunās grāmatas “365” 3. daļas atvēršanas svētku pasākums. Un it kā ar to nepietiktu, pasākumā tiks atvērta arī grupas “bet bet” 60 populārāko dziesmu nošu grāmata! Paredzēta tikšanās ar mūziķiem un autogrāfi pirms un pēc koncerta.

Grupa “bet bet”dibināta 1991. gada pavasarī. Tas notiek, sadaloties tolaik jau populārajām grupām “Jauns Mēness” un “Zodiaks”. Pēc pirmās ASV turnejas “Jaunu Mēnesi” pamet Guntars Račs (bungas, balss), Aivis Kalvāns (bass) un Uģis Tirzītis (ģitāra, balss). Savukārt, atgriežoties no Amerikas, arī grupas “Zodiaks” “pirmā vijole” Zigfrīds Muktupāvels (balss, vijole, taustiņi) nolemj meklēt citus sabiedrotos. Kāda 1991. gada marta dienā visi satiekas mazā Rīgas pagrabiņā, kurā dzīvo Guntars, un vienojas par jaunas grupas izveidi. Tolaik neviens pat nenojauš, ka grupa ar pavisam nelielām sastāva maiņām, spēs noturēties un kopā muzicēt 30 gadus un vairāk, izdodot 9 studijas albumus un 4 labāko dziesmu izlases. 
Darbs pie desmitā studijas albuma noris šobrīd un tas būs pārsteigums daudziem, jo to grupa gatavo sadarbībā ar kādu ļoti pazīstamu latviešu dziesmu autoru, ar kuru grupa līdz šim vēl nav sadarbojusies, bet par to vairāk uzzināsiet koncertā, kurā paredzēti arī vairāki pirmatskaņojumi. 

Grupas sastāvā šobrīd muzicē:
Zigfrīds Muktupāvels (galvenā balss, ģitāra un taustiņu instrumenti), Guntars Račs (balss, bungas), Uģis Tirzītis (balss, ģitāra) un Andris Alviķis (balss, bass). 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu