Koncerts | Citi Zēni

Pirmajos singlos apvienojot pop, neo-soul un repa mūzikas žanrus, grupa “Citi Zēni” ir gada karstākais jaunums Latvijas popmūzikā. Pašpasludinātie repa prinči un 21. gadsimta popmūzikas dīvas, kuru grupas pamats ir eksplozīvā dzīvo performanču enerģija un ekscentriskais tēls. Muzikālās apvienības daiļradi var raksturot kā vispirms sakratītu un pēc tam atvērtu svaiga tonika bundžiņu, ko grupa spilgti pierādījusi tādās kompozīcijās kā “Vienmēr kavēju”, “Parādi, kas tā ir”, “Suņi iziet ielās” un “Skaistās kājas”. Grupas sastāvā muzicē Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls, saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

Biļetes cena vienai personai ir 15,00 EUR. Ja vēlaties iegādāties sēdvietas pie galdiņa izvēlieties kādu no biļešu kategorijām - galdiņš divām personām; galdiņš trīs personām, galdiņš četrām personām. Iegādājoties vietu pie galdiņa, Jūs saņemsiet vienu biļeti, kas ir derīga izvēlētā daudzuma personām - ieejas biļetes cena vienai personai paliek nemainīga 15,00 EUR. 

Iegādājoties vietu pie galdiņa, biļešu personalizācijas procesā norādiet tikai pircēja vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un e-pastu. Informējam, ka arī papildus pirms pasākuma, tiks personalizētas apmeklētāju sēdvietas. 

Pasākuma ilgums ir trīs stundas. Ieeja no plkst. 20:00, koncerta sākums plkst. 21:00. Pēc koncerta uzkavējies pagalmā un baudi kultūras oāzes atmosfēru līdz pat plkst. 23:00.

Informācijai:

  • Pagalmā “Pulsēta” darbosies kafejnīca, apmeklētāju ērtībai tiks izvietoti galdiņi un iekārtoti atpūtas stūrīši.
  • Apmeklētāju skaits pasākuma norises vietā ir ierobežots. Katrs apmeklētājs ir viens no 100 maksimāli iespējamiem apmeklētājiem pasākuma teritorijā, kas nozīmē, ka katram apmeklētājam jāiegādājas biļete par pilnu cenu. Bērniem līdz 11 gadu vecumam, neaizņemot papildus sēdvietu, ieejas bez maksas.
  • Biļetes uz pasākumiem pieejamas Bauskas Kultūras centra kasē, kā arī “Biļešu Paradīze” kasēs un tiešsaistē (https://www.bilesuparadize.lv/lv).
  • Pie ieejas pasākuma teritorijā Tev būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un lejupielādēts zaļais sertifikāts - pierādījums tam, ka esi vakcinējies vai pēdējā pusgada laikā pārslimojis Covid-19. Sevišķu uzsvaru liekam uz vārda LEJUPIELĀDĒTS, jo sertifikāta ekrānuzņēmumu noskenēt nav iespējams.
  • Ņemot vērā aktuālos MK noteikumus Nr. 360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”, pasākumu var apmeklēt vakcinētas un Covid-19 pārslimojušas personas, kā arī personas ar negatīvu Covid-19 testu.
  • Ja neesi nedz vakcinējies, nedz pārslimojis Covid-19, pasākumu vari apmeklēt ar negatīvu Covid-19 testu, kas veikts pēdējo 48 stundu laikā - arī to uz noteikto laiku kā sertifikātu iespējams lejupielādēt vietnē https://covid19sertifikats.lv/. Šis punkts attiecas arī uz bērniem, kas sasnieguši 12 gadu vecumu un drīkst vakcinēties.
  • Nelabvēlīgu laikapstākļu gadījumā pasākums var tikt pārcelts uz citu norises datumu, par to iepriekš paziņojot “Pulsēta” sociālajās platformās “facebook” un “instagram”, kur pasākuma dienā aicinām sekot līdzi visai aktuālajai informācijai.
  • Pasākuma laikā apmeklētāji var tik filmēti un fotogrāfēti, kā arī iegūtie foto un video materiāli var tikt izmantoti notikuma pagalma "Pulsēta" publicitātes un mārketinga materiālos.
 
Nav gaidāmo pasākumu