Latvian Blues Band 20 gadu jubilejas koncerts. Pret covid-19 NEVAKCINĒTIEM

Koncerts pārcelts no 2020. gada 6. jūnija un 2021. gada 19. jūnija. Iepriekš iegādātās biļetes ir derīgas.

_________________

Dārgie klausītāji!

 

Iegādājoties šo biļeti, jūs apliecināt, ka pie ieejas koncertzālē uzrādīsiet drošības līmenim atbilstošu covid-19 sertifikātu, kas apstiprina Jūsu negatīvā testa rezultātu,  personu apliecinošu dokumentu, kā arī pasākuma ieejas biļeti. Jūsu sēdvieta atradīsies 1. balkonā, apmeklējot koncertzāli, Jums jālieto sejas aizsargmaska.

 

Minētie dokumenti jāuzrāda apmeklētājiem no 12 gadu vecuma. Jaunākiem apmeklētājiem dokumenti nav jāuzrāda.  Sejas aizsargmaska jālieto no 7 gadu vecuma.

 

(!!!) Ja esat vakcinējies vai pārslimojis covid-19, aicinām iegādāties biļetes partera zonā, kur nebūs nepieciešamas sejas aizsargmaskas un distances ievērošana. (Biļetes: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/80817 )

 

Uz pasākumu lūdzam ierasties vismaz stundu pirms tā sākuma! Darbosies kafejnīca un bārs.

 

Uz tikšanos!

__________________________

 

Ar “Latvian Blues Band” 20 gadu jubilejas koncertu koši turpināsim vasaras koncertu sezonu “Lielajā dzintarā”!

Pirms 20 gadiem ar vērienīgu koncerttūri Kanādā sevi spilgti pieteica tobrīd jaunizveidotā blūza grupa “Latvian Blues Band”! Šobrīd šī nu jau leģendārā vienība tiek vērtēta kā viens no labākajiem blūza ansambļiem Eiropā. 

20 gadu laikā apvienība izdevusi sešus mūzikas albumus, kā arī uzstājusies Latvijā un ārpus tās. Grupa ar panākumiem devusies ārvalstu koncerttūrēs un īstenojusi dažādus sadarbības projektus ar pasaules līmeņa zvaigznēm  Džonu Praimeru (John Primer), Karlosu Džonsonu (Carlos Johnson), Braienu Lī (Bryan Lee) un daudziem citiem. Aizvadīti neskaitāmi koncerti ASV, Kanādā, Krievijā, Vācijā, Šveicē, Austrijā, Nīderlandē, Itālijā, Spānijā, Grieķijā, Dānijā, Norvēģijā u.c. Grupa piedalījusies lielākajos Eiropas blūza festivālos  Euro Jazz Atēnās, Sierre Blues Šveicē, Narcao Blues Sardīnijā un citos.

„Latvian Blues Band” šobrīd turpina darbu pie jaunā studijas albuma, tādēļ jubilejas koncertā Liepājā dzirdēsim gan klausītājiem jau zināmas un iemīļotas dziesmas, gan pavisam jaunas kompozīcijas no topošā albuma. Jubilejas koncerts būs īpašs arī ar to, ka grupai uz skatuves pievienosies saksofonists Artūrs Sebris, ģitārists Jānis Kalniņš, kā arī kāds no Latvijas labākajiem trombonistiem, kura vārdu izziņosim vasaras turpinājumā.

Video: 

https://www.youtube.com/watch?v=d6NdE-TG4dY (Latvian Blues Band "Learning To Live")

https://www.youtube.com/watch?v=SZZUVymoHjU (Latvian Blues Band “Blues”)

https://www.youtube.com/watch?v=dl6hTIF4mNE (Latvian Blues Band “World is Turning”)

 

Koncerta ilgums: 90 min, vienā daļā

Norises vieta: Lielā zāle

Organizē: Lielais dzintars

Koncerta norisi atbalsta Liepājas pašvaldība un Valsts kultūrkapitāla fonds. 

Biļetes:  sākot no 10,00 eiro. Pasākumam tuvojoties biļešu cena var tikt mainīta.

Atlaides:

  •         Skolēniem, studentiem, pasniedzējiem, pensionāriem – 25%
  •         Personām ar I un II grupas invaliditāti, kā arī viņu pavadoņiem – 50%
  •         Ģimenes* biļetes 1 vai 2 pieaugušie un 2 bērni (vai vairāk) – 25% 

NB. Apmeklējot koncertu,  apmeklētājam ir jāuzrāda atlaidi apliecinošs dokuments.

Grupu* biļetes:

  •         10-30 personas – 20%
  •         30 un vairāk personas -25%

*Ģimenes un Grupu biļetes nopērkamas “Biļešu paradīzes” klātienes kasēs visā Latvijā un koncertzāles “Lielais dzintars” informācijas centrā. Interneta sistēmā www.bilesuparadize.lv tās nav pieejamas.

 

Cienījamie koncertzāles “Lielais dzintars” apmeklētāji!

Lūdzam ievērot SIA “Lielais Dzintars” noteikumus, lai kultūras pasākuma baudīšana būtu patīkama ikvienam apmeklētājam.

Koncertzāle “Lielais dzintars” apmeklētājus gaida jau stundu pirms pasākuma sākuma. 

Biļetes uz koncertzāles pasākumiem jāiegādājas katram pasākuma apmeklētājam, ievērojot, ka uz pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 5 gadu vecumam netiek ielaisti. Vecāki (pavadošās personas) ar bērniem vecumā no 5 līdz 10 gadiem lūgti iegādāties biļetes zāles izejas durvju tuvumā, lai gadījumā, ja bērnam pasākuma laikā nepieciešams atstāt pasākuma zāli, to varētu izdarīt pēc iespējas nemanāmāk, netraucējot citus pasākuma apmeklētājus.

Apmeklētājiem ratiņkrēslos nodrošinām vietas parterā. Biļetes iespējams iegādāties elektroniski, izvēloties “IEEJAS BIĻETE” - “ieejas biļete ratiņkrēslam” vai arī jebkurā “Biļešu paradīzes” kasē. Vairāk informācijas par biļešu rezervāciju variet saņemt koncertzāles informācijas centrā pa tālruni +371 63424555, e-pastu [email protected]. Ierodoties uz pasākumu, lūdzam vērsties Informācijas centrā, kura personāls palīdzēs nokļūt līdz sēdvietā. Ēkā ierīkots panorāmas lifts, lai apmeklētāji ar kustību traucējumiem varētu nokļūt nepieciešamajā ēkas stāvā.

Lūdzam koncertzālē ierasties savlaicīgi - pēc 3. zvana, sākoties pasākumam, ieeja zālē tiek pārtraukta. 

Koncertzāles apmeklētājiem ir pienākums pirms ieiešanas zālē izslēgt mobilos telefonus, atskaņotājus, pulksteņu vai citu elektronisko ierīču skaņas signālus. 

Apmeklētajiem ir aizliegts lietot un izmantot fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ieraksta aparatūru koncertzālē un pasākuma laikā. Fotografēšana, filmēšana un audio ieraksta veikšana ir pieļaujama tikai profesionāliem mērķiem, iepriekš saņemot SIA “Lielais Dzintars” atļauju.

Pasākuma laikā var tikt veikta arī filmēšana un fotografēšana no SIA “Lielais dzintars”, pasākuma rīkotāja, pasākumu mākslinieku un citu tam pilnvaroto personu puses. Iegādājoties biļeti uz pasākumu un / vai apmeklējot koncertzāli “Lielais dzintars”, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt fotografēts un filmēts, ka viņa attēls var tikt izmantots filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos, visas tiesības uz šādu materiālu un tā izmantošanu pieder SIA “Lielais Dzintars” vai attiecīgi pilnvarotajai trešajai personai, šādu materiālu (izņemot SIA “Lielais Dzintars” pastāvīgajā video novērošanā fiksēto un apsardzes nofilmēto materiālu) SIA “Lielais Dzintars”, pasākuma rīkotājs vai attiecīgi pilnvarotā trešā persona var izmantot pēc saviem ieskatiem visā pasaulē jebkuros plašsaziņas līdzekļos reklāmas nolūkos vai citam mērķim, kā arī komerciālos nolūkos, piemēram, DVD izdošanā, bez jebkādas atlīdzības vai kompensācijām par iepriekš minēto apmeklētājam.

 
Nav gaidāmo pasākumu