Apvedceļš un draugi svin Balvos (ar covid 19 analīžu testu)

31.jūlijā Balvu estrādē norisināsies vērienīgais festivāls «Apvedceļš un draugi svin». Festivālā populārā šlāgermūzikas grupa «Apvedceļš», kas pērn svinēja 20 gadu jubileju, nolēmusi sapulcināt savus un draugus un skatuves kolēģus, lai klausītājiem sarūpētu īstu zaļumballes atmosfēru.

Pasākumā skatītājus priecēs «Dakota» un «Apvedceļš», kam pievienosies klausītāju iemīļotās grupas «Baltie lāči», «Klaidonis», «Zelta Kniede» un «Transleiteri». Vakara vadītāja lomā iejutīsies Elvis Jansons.

«Tā būs īsta draugu ballīte, jo dzīve ir jāsvin! Ilgi gaidītie mūzikas festivālu vienkopus pulcēs klausītāju iemīļotākās grupas, kas neļaus deju grīdai atdzist labākajās latviešu mūzikas tradīcijās. Tāpēc tiekamies!» aicina festivālu rīkotāji. 

Skatītājiem tiek atgādināts, ka pasākumā jāievēro valstī noteiktie epidemioloģiskie ierobežojumi – proti, ieeja festivālā atļauta tikai, uzrādot sertifikātu, kas apliecina vakcinēšanos pret «Covid-19» vai tā pārslimošanu, kā arī testētas personas, kuras var uzrādīt derīgu sertifikātu. Līdzi jāņem personu apliecinošu dokumentu. Šo iemeslu dēļ biļešu skaits uz pasākumu ir ierobežots.

Pasākuma dienā no pl.15.00 līdz pl.17.00, pie ieejas estrādē, ar derīgu pasākuma biļeti, BŪS IESPĒJAMS VEIKT COVID-19 TESTU BEZ MAKSAS! 

 
Nav gaidāmo pasākumu