Arstarulsmirus

Arstarulsmirus
koncertprogramma “Pie zemes”

Šī gada maijā Arstarulsmirus publiskoja jaunu albumu ”Pie zemes”. Tas ir otrais mūziķa albums no jaunā saturiskā virziena, ko mūziķis sauc par “Vēlējuma dziesmām”. Koncertā būs dzirdami pavisam jauni skaņdarbi no 2021. gada albuma, iemīļotākās klausītāju dziesmas no albuma “Skatu punkti” kā arī dziesmas kas tapušas periodā, kad mūziķis uzstājies ar skatuves vārdu Gustavo.
Saturisko jauno skaņdarbu virzienu autors dēvē par “Vēlējuma dziesmām”. Šo kompozīciju mērķis ir vairot vērīgāku un līdzjūtīgāku attieksmi pret cilvēka iekšējo pasauli, kā arī vairot sirsnīgas, atbalstošas un cieņpilnas savstarpējās attiecības. Kā saka Arstarulsmirus: “Vēlējuma dziesmas ir tekstu kopumi, kurus es novēlētu izdziedāt vai izteikt ikvienam līdzcilvēkam.” Koncertprogrammu “Pie zemes” izbaudīs ikviens, kurš bagātīgi aranžētās dziesmās, meklē atbalstu dzīves pretrunīgo situāciju pārvarēšanai un novērtē dziļu, ekspresīvu dzeju un meistarīgas vārdu spēles.
Muzikāli dziesmas veidotas eklektiskā stilistikā, ar spilgtām, filmu skaņu celiņu cienīgām noskaņām, iekļaujot izpildījumu rečitatīva intonācijās, kas papildināts ar daudzbalsīgiem vokālistu dziedājumiem. Lai vairotu kompozīciju melodiskumu projektā piedalās daiļvokālu kvintets, kura sastāvā ir pieci solisti - Laima Dimanta, Madara Orola, Jevgēnija Krupenkina, Lauris Valters un Rihards Bērziņš. Pavadījuma skanējumu veido akustisko instrumentu partijas, kas mijās ar mūsdienīgām un futūristiskām sintezatoru skaņām.

Saite uz albumu “Pie zemes” 2021:
https://open.spotify.com/album/3s0lqDwoC87zyo4HAxZA8z?si=QKYCb8m7S4mf6lUVEw4oiQ&dl_branch=1
Saite uz album “Skatu punkti” 2020:
https://open.spotify.com/album/1C8As1swAREVmTgNozyeR8?si=K4reYw80SzGHsBBqJyuF7Q&dl_branch=1
Saite uz pēdējā singla “Pa milimetram” videoklipu: https://youtu.be/aWF1V6VK0Mw
Saite uz Vēlējuma dziesmu raksturīgāko dziesmu “Citādi”: https://youtu.be/gqCPbEsuKj

Ieejas maksa 20eur.
Biļetes iespējams iegādāties bilesuparadize.lv, zeit.lv/veikals vai uz vietas Zeit Cafe, Gaujas ielā 4, Līgatnē.

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas.

! Ierodoties uz pasākumu, jāuzrāda personas apliecinošs dokuments, derīgs Digitālais Covid-19 sertifikāts, kas apliecina veiktu pilnu vakcināciju, Covid-19 izslimošanu, laboratorisko analīžu rezultātus, kas veikti 48 stundu laikā pirms pasākuma vai derīgs eksprestests.

Lūdzam ierasties uz pasākumu savlaicīgi no pl.19.
Auto iespējams novietot Zeit pļavas stāvvietā.

Būsim pacietīgi un saprotoši viens pret otru.
Ievērosim valstī esošos tā brīža noteikumus, tie var tikt paplašināti vai mainīti.

 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu