TRĪS OSOKINI CĒSĪS

Trīs Osokini ir Latvijas pianisma mākslas zīmols – divi dēli un tēvs. Izcila vēriena virtuozi, klavierspēles pētnieki un dziļi mākslinieki, kuru radītās koncertprogrammas vienmēr ir svētki un īpašs notikums klaviermūzikas mīļotājiem.

Koncertā “Trīs Osokini Cēsīs” skanēs jaunradīta klaviermūzikas darbu programma ar neparastiem un skaistiem klaviermūzikas darbiem – Sergeja Osokina solo dzirdēsim Aleksandra Skrjabina skaņdarbus, Georgija Osokina interpretācijā izskanēs Šopēna etīdes, bet Andrejs Osokins atskaņos Roberta Šūmaņa Fantāziju Do mažorā. Savukārt Morisa Ravēla valsis skanēs divām klavierēm, bet Pētera Čaikovska un Emila Dārziņa skaņdarbi trim klavierēm.

*Biļete uz koncertu ir derīga tikai kopā ar Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, kas apliecina, ka persona ir vakcinēta pret Covid-19 infekciju un ir pagājušas četrpadsmit dienas pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas ar Eiropas zāļu aģentūras vai līdzvērtīgu regulatoru reģistrētām vai Pasaules Veselības organizācijas atzītām vakcīnām atbilstoši vakcīnas lietošanas instrukcijai, vai no divdesmit divām līdz deviņdesmit dienām pēc vakcīnas “Vaxzevira” pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc “Vaxzevira” otrās devas saņemšanas, vai persona ir pārslimojusi Covid-19 infekciju.

 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu