KINO /TOMS un DŽERIJS/

Žanrs: Piedzīvojumu filma, Komēdija, Animācija

Viena no visu laiku iemīļotākajām ekrāna sāncensībām uzliesmo no jauna, kad Džerijs pārvācas uz Ņujorkas smalkāko viesnīcu „gadsimta kāzu” norises priekšvakarā un izmisusī pasākuma plānotāja nolīgst Tomu, lai no peles atbrīvotos. Kaķa un peles cīniņš draud iznīcināt viņas karjeru, kāzas un, iespējams, pat pašu viesnīcu. Bet drīz parādās vēl lielāka problēma – velnišķīgi ambiciozs viesnīcas darbinieks ir sazvērējies pret viņiem visiem trim.

Filma dublēta latviešu valodā.

 

Kinoteātros no: 02.07.2021

Filmas garums: 1h 41min

Izplatītājs: Acme Film SIA

 

*!* IEEJA AR DERĪGU COVID-19 SERTIFIKĀTU (kas apstiprina faktu par pārslimošanu, vakcināciju VAI NEGATĪVU COVID-19 TESTU: antigēnu tests ir derīgs 6 stundas,  PCR tests – 48 stundas). COVID-19 SERTIFIKĀTU var sagatavot www.covid19sertifikats.lv mājas lapā līdzi ņemot izdrukātu pdf apliecinājumu vai telefonā saglabātu QR kodu. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments,  biļete un derīgs sertifikāts.

Bērniem līdz 12 gadu vecumam (pieaugušā pavadībā) - Covid-19 sertifikāts nav nepieciešams.

Kinoteātra apmeklētājiem obligāti jālieto mutes un deguna aizsegs (neattiecas uz bērniem līdz 7 gadu vecumam) un jāievēro 2 metru distance.

 
Nav gaidāmo pasākumu