OTELLO. Elmāra Seņkova muzikālā izrāde pusaudžiem. LNSO Vasarnīca 2021

Bērni vecumā līdz 12 gadu vecumam drīkst apmeklēt pasākumus kopā ar pavadoni, kuram ir derīgs Covid-19 sertifikāts (pārslimojis, vakcinējies vai ar negatīvu testa rezultātu), apmeklētāji virs 12 gadu vecuma nāk ar derīgu sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu (pase vai ID karte). Bērniem līdz 12 g.v. testu veikt nav nepieciešams.

Esam parūpējušies par apmeklētājiem vecumā no 12 līdz 18 gadiem - uz vietas pieejamie ātrie antigēna testi (ar darbības laiku 6 stundas) būs BEZ MAKSAS! Ātro testēšanu veiks laboratorijas BIOR izbraukuma komanda GORĀ divas stundas pirms koncerta sākuma. Testa rezultāta iegūšana un reģistrācija aizņem vismaz 30 minūtes, tādēļ testēšana tiks pārtraukta pusstundu pirms izrādes sākuma.

Attiecīgi aicinām ierasties uz pasākumu laicīgi, it īpaši laicīgi, ja izmantosiet iespēju veikt testu GORĀ. 

------------------------------------------------------------------------------

 
OTELLO. Pēc Viljama Šekspīra
 
Aktieri:
Matīss BUDOVSKIS
Agris KRAPIVŅICKIS
Elizabete SKRASTIŅA
 
Mūziķi:
Aleksejs BAHIRS, Ernests MEDIŅŠ, Ivars OZOLS
 
Māksliniece Līga ZEPA
Režisors Elmārs SEŅKOVS
Mūzikas autors Ernests MEDIŅŠ

 

Muzikālā izrāde “Otello” izveidota, lai iepazīstinātu jauniešus ar Viljama Šekspīra slavenās lugas notikumiem caur objektiem, kas ir ap mums – ikdienā, sadzīvē vai noteiktās dzīves situācijās. Šiem objektiem aktieri piešķir citu nozīmi. Skatītājs aicināts likt lietā iztēli un citādi paskatīties uz ikdienišķiem priekšmetiem, kas uz skatuves iemieso izrādes tēlus. Stāstā par Otello un viņa mīļoto Dezdemonu ir dziļa mīlestība, skaudības vadītas intrigas un nāvējoša greizsirdība. Iestudējums ieguvis jaunu skatuvisko versiju, sadarbojoties teātra apvienības ESARTE un LNSO mūziķu radošajiem spēkiem.

------------------------------------------------------------------------------

Uz šo koncertu gaidām apmeklētājus, kuri ir izslimojuši, vakcinējušies vai testēti!

Ienākšana koncertā ar derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu, kas parāda, ka persona ir:

  • vakcinējusies pret Covid-19 (apliecina, ka ir pagājušas četrpadsmit dienas pēc pilna
  • vakcinācijas kursa (“Pfizer- BioNTech”, “Moderna” un “Janssen” vakcīna) vai ir pagājušas no divdesmit divām līdz deviņdesmit dienām pēc vakcīnas "Vaxzevria" (AstraZeneca) pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc "Vaxzevria" otrās devas saņemšanas);
  • pēdējā pusgada laikā ir pārslimojusi Covid-19;
  • pēdējo 48 stundu laikā ir veikusi Covid-19 testu un tā rezultāts ir negatīvs;
  • pēdējo 6 stundu laikā ir veikusi Covid-19 ātro antigēna testu un tā rezultāts ir negatīvs;
  • pasākumus kopā ar vecākiem varēs apmeklēt arī bērni līdz 12 gadu vecumam, kas nav vakcinēti, pārslimojuši, un kuriem nebūs jāveic Covid-19 tests.
     

Lūgums pirms pasākuma apmeklējuma pārliecināties, ka Jūsu Covid-19 sertifikāts ir derīgs, pretējā gadījumā pasākuma apmeklēšana būs liegta. Digitālo Covid-19 sertifikātu var iegūt https://covid19sertifikats.lv/. QR kodam ir jābūt digitālam vai papīra formātā.

 
Nav gaidāmo pasākumu