21. Starptautiskais baleta festivāls. Baleta zvaigznes Jūrmalā

Piedalās:

Anna Laudere (Latvija), Hamburgas baleta vadošā soliste

Edvins Revazovs (Vācija), Hamburgas baleta vadošais solists

Philips Fedulovs (ASV), Gruzijas Valsts baleta vadošais solists

Valērija Kuzmiča (Latvija), Gēteborgas Operas dejas kompānija

Latvijas Nacionāla baleta solisti: Elza Leimane, Jūlija Brauere, Annija Kopštāle, Ieva Rācene, Sabīne Strokša, Baiba Kokina, Kristaps Jaunžeikars, Viktors Seiko, Kārlis Cīrulis,  Roberts Nae, Antons Freimans, Aidens Konefrijs, Darius Katana un LNB baleta mākslinieki. 

Mākslinieciskais vadītājs Aivars Leimanis

Starptautiskais baleta festivāls Jūrmalā jau 21. reizi pulcēs izcilas pasaules un latviešu baleta  zvaigznes, priecējot ar skaistākajām epizodēm no klasiskajiem baletiem un Latvijas horeogrāfu  iestudētajiem darbiem. Hamburgas baleta vadošie solisti Anna Laudere un Edvins Revazovs  izdejos fragmentus no pasaulslavenā horeogrāfa Džona Noimajera jaunākā veikuma ‘‘Ghost  light’’ ar Franča Šūberta mūziku un duetu no skaudrā mīlestības stāsta baletā ‘‘Kamēliju  dāma’’.  Skatītājiem būs iespēja redzēt fragmentus no Latvijas Nacionālā baleta jaunā iestudējuma ‘‘2  metri’’, kas ir gan nopietna, gan humora pilna reakcija uz mākslinieka iekšējiem  pārdzīvojumiem pandēmijas laikā.  

Skatītāju mīlētie Latvijas Nacionālā baleta solisti uzstāsies epizodēs no Elzas Leimanes  veidotajiem baletiem ‘‘Solo repeat’’ un ‘‘Tikko’’, Leo Delība krāsainā pasaku baleta ‘‘Kopēlija’’  un Marko Gekes ‘‘Ugunsputna’’. 

 

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Sertifikātu iespējams lejuplādēt vietnē www.Covid19sertifikats.lv. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

 

Koncerta apmeklētājiem būs jāuzrāda sadarbspējīgu vakcinācijas vai Covid -19 izslimošanas sertifikātu, kā arī personu apliecinošs dokuments.

 
Nav gaidāmo pasākumu