Latvian Blues Band

LATVIAN BLUES BAND uzstāšanās vienmēr ir aizraujošas un oriģinālas ar publikas iesaistīšanu koncerta gaitā. Tā kā grupas repertuārs ir ļoti plašs un dažāds, grupa gandrīz nekad nespēlē pēc iepriekš sagatavotas gabalu secības, bet programmu veido uz vietas pēc izjūtām un koncerta atmosfēras, tādējādi, nākot uz Latvian Blues Band dzīvo uzstāšanos kaut nedēļu no vietas/pēc kārtas, katrs koncerts būs savādāks un, iespējams, pilnīgs pretstats no iepriekšējā.


Kā grupas muzikālās ietekmes, kas visspilgtāk raksturo grupas skanējumu varētu nosaukt tādus māksliniekus, kā Albert King, Freddie King, B.B. King Albert Collins, Willie Dixon, Muddy Waters, T-Bone Walker un daudz citus. Grupas orģinālmūzika ietekmējās arī no Ņūorleānas “second line” ritmiem...

Koncerta sākums: 20:00
Ierašanās: no 18:30
Koncerts notiks Mazmežotnes muižas pasākumu zālē - divās daļās, ar starpbrīdi.


Pirms/pēc koncerta varēsiet izstaigāties pa plašo muižas teritoriju, baudot vakara romantiku.
Pasākuma vietā darbosies bufete, kur varēsiet iegādāties gan uzkodiņas, gan dzērienus.
Jau laikus padomājot par burvīgas piektdienas vakara pavadīšanu un nesteidzīga sestdienas rīta sagaidīšanu, muižas viesnīca piedāvā rezervēt mājīgas muižas senajā atmosfērā iekārtotas istabiņas.
Mēs jūs gaidīsim!


P.S. Ar koncerta biļetes iegādāšanos un savu klātbūtni koncerta laikā - neiebilstat, ka pasākuma laikā uzņemtais foto un video būs izmantots publicitātes nolūkiem, kā arī esiet informēti, ka pasākuma laikā būs ievēroti šā laika MK izdotie noteikumi pasākuma vietās.

 
Nav gaidāmo pasākumu