GALĀ KONCERTS OPERAS ZVAIGŽŅU VASARA

Vasaras pilnbriedā, kad reibina ziedošas pļavas, jūra un saule, aicinām iegrimt brīnišķīgajā mūzikas pasaulē! Pēc ilgstoša miera perioda nu atkal durvis ver Latvijas Nacionālā opera, aicinot uz sezonas noslēguma Galā koncertu Operas zvaigžņu vasara.

Slavenu itāļu komponistu operu ārijas izpildīs viesmākslinieki – izcilais poļu tenors Pjotrs Bečala (Piotr Beczała), kurš ir pieprasīts pasaules labākajos opernamos un viena no daudzsološākajām savas paaudzes dziedātājām, starptautiskā konkursa Operalia 2019 uzvarētāja, soprāns Adriana Gonsalesa (Adriana González) no Gvatemalas. Viņiem pievienosies Latvijas Nacionālās operas solisti Tatjana Trenogina, Ilona Bagele, Egils Siliņš, Rinalds Kandalincevs un Mihails Čuļpajevs, kā arī Latvijas Nacionālās operas orķestris un koris. Koncerta muzikālais vadītājs būs LNOB galvenais diriģents Mārtiņš Ozoliņš.

Solisti: Pjotrs BečalaAdriana GonsalesaTatjana TrenoginaIlona BageleEgils SiliņšRinalds KandalincevsMihails Čuļpajevs

 

LNOB lūdz skatītājus ņemt vērā, ka pasākumu apmeklējuma nosacījumi ir atkarīgi no valdības noteikumiem. Ņemot vērā, ka šajā pasākumā nav iespējams nodrošināt divu metru distanci, to iespējams apmeklēt tikai personām, kuras veikušas vakcinācijas pilnu kursu vai pārslimojušas COVID-19 ar derīgu Covid-19 sertifikātu – to var iegūt vietnē www.covid19sertifikats.lv.

 
Nav gaidāmo pasākumu