VASARAS VAKARI LIEPĀJAS TEĀTRĪ / Laternu stundā

Tiekamies koncertsērijā VASARAS VAKARI LIEPĀJAS TEĀTRĪ!

2020. gada vasarā, kad ar skatītāju vēl nebija iespējams tikties teātra iekštelpās, lai saglabātu saikni ar teātri mīlošo publiku, Liepājas teātris aizsāka koncertuzvedumu ciklu "Vasaras vakari Liepājas teātrī" – koncerti notika Liepājas teātra topošās mazās zāles pagalmā Teātra ielā 3 un izpelnījās skatītāju atsaucību. Tobrīd, vēl nezinot, ka pandēmija pasaulē turpināsies tik ilgi, skatītājiem tika apsolīts šādus vasaras vakarus teātrī atkārtot, tādējādi nodrošinot jaunas un skaistas tradīcijas aizsākšanos Liepājā.

Šovasar skatītājiem pagalmā tiks piedāvātas 2 jaunas koncertprogrammas – "Laternu stundā" un "Akāciju palags". Abos koncertos kopā piedalīsies gandrīz visa Liepājas teātra aktieru trupa. Viņus pavadīs Liepājas mūziķi Normunda Kalniņa vadībā, kurš ir veicis arī lielu muzikālā materiāla atlases darbu.

Katra programma veltīta vienam no diviem izciliem komponistiem – Raimondam Paulam un Imantam Kalniņam. Šie komponisti izvēlēti, jo abi ilgus gadus veltījuši tieši teātra izrāžu mūzikas radīšanai, kas arī ņemta par pamatu programmu izveidē. Raimonda Paula ciklā "Laternu stundā" skanēs gan Liepājas teātra, gan citu teātra izrādēm komponētā mūzika – "Dāmu paradīze", "Jauko māņu diena", "Meža gulbji", "Māsa Kerija" u.c., savukārt Imanta Kalniņa programmā "Akāciju palags" izskanēs dziesmas, kas rakstītas tieši Liepājas teātra izrādēm, piemēram, "Brēmenes muzikanti", "Mīla, džezs un velns", "Trīs musketieri", "Princis un ubaga zēns" u.c., bet protams, neiztikt arī bez "Lilioma".

Koncertprogrammas veido režisors Herberts Laukšteins, horeogrāfe Inga Krasovska un mākslinieces – Zigrīda Atāle un Aurika Feldmane.

Piedalās:
Inese Kučinska
Karīna Tatarinova
Everita Pjata-Gertnere
Anete Berķe
Edgars Pujāts
Viktors Ellers
Armands Kaušelis
Rolads Beķeris
Mārtiņš Kalita
Kaspars Gods
Leons Leščinskis

 

*****

Vietu skaits ierobežots! Iespējams iegādāties:

*VIENA vieta pie stāvgalda 1 personai – 12 eiro
(pie viena stāvgalda paredzēta vieta 3 personām)

*VIENA sēdvieta pie galdiņa 1 personai – 15 eiro
(pie viena galda paredzēta vieta 4 personām)

Koncertam paredzētas divas daļas. Pasākuma laikā darbosies kafejnīca. Tā kā pasākums notiks ārā, iesakām izvēlēties laikapstākļiem atbilstošu apģērbu.

Šo pasākumu apmeklēt klātienē var personas, kurām ir digitālais Covid-19 sertifikāts, kas ir apliecinājums tam, ka persona ir vakcinējusies pret Covid-19 vai arī vīrusu pārslimojusi. Ierodoties uz pasākumu, personai (attiecas arī uz bērniem un jauniešiem) būs jāuzrāda:
*ieejas biļete;
*personu apliecinošs dokuments (TIKAI pase vai elektroniskā identifikācijas karte (eID). Vēršam uzmanību, ka transportlīdzekļa vadītāja apliecību NAV personu apliecinošs dokuments);
*digitālais Covid-19 sertifikāts (ikvienam ir iespēja elektroniski www.Covid19sertifikats.lv iegūt digitālu sertifikātu, kas apliecina vakcinācijas pret Covid-19 vai vīrusa pārslimošanas faktu).

 
Nav gaidāmo pasākumu