ŠKIUŅA DŽEZS. Festivāla meistarklašu ansambļu koncerts

Festivāla meistarklašu ansambļu koncerts. “Škiuņa džezs” meistarklases 2021. gada festivālā pasniegs Jaan Jaanson (EE, džeza ģitāra), Ara Yaralyan (EE, kontrabass), Vita Rusaityte (LT, vokāls), Artis Orubs (LV, sitaminstrumenti), Kestutis Vaiginis (saksofons un citi pūšamie instrumenti), Claudens Louis (US, saksofons), Jose Romero (US, trompete), Elijah Gee (US, taustiņinstrumenti), Chris Patsis (US, basģitāra), Jephthe Jean-Charles (US, sitaminstrumenti), bet piedalīsies 35 jauni un jau pieredzējuši mūziķi no visām Baltijas valstīm.

No 25. līdz 28. augustam, Rēzeknes novada Lūznavas muižā trešo reizi notiks Baltijas džeza festivāls “Škiuņa džezs”. Festivālā skanēs koncertprogrammas ar Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, ASV un Francijas mūziķu piedalīšanos, kā arī varēs novērtēt 35 meistarklašu dalībnieku sniegumu. Visa festivāla programma te: http://www.luznavasmuiza.lv/notikumi/skiuna-dzezs/festivala-programma/

Līdz 12 gadiem koncertos ieeja bez maksas un bez sertifikāta, pēc 12 gadu vecuma ieeja ar derīgu Covid-19 izslimošanas vai vakcinācijas sertifikātu vai negatīvu Covid-19 testu. 

 
Nav gaidāmo pasākumu