ŠKIUŅA DŽEZS. The Ciel Experience (US)

"CieL Experience" savā izpildījumā apvieno R&B, svinga, hip-hop un tradicionālās Haiti mūzikas stilus, kas sakņojas amerikāņu džeza tradīciju harmonijās un improvizācijā. Saksofonists un grupas līderis Claudens F. Louis ar neizsīkstošu interesi un entuziasmu pēta šo žanru bezgalīgās iespējas, iepazīstinot savu plašo klausītāju loku ar jaunām kompozīcijām un aranžijām. Katrs skaņdarbs ir kā paša Klaudensa dvēseles lidojums plašumā. Lai kāda būtu katra muzikālā gaume, lai ko mēs katrs ikdienā klausītos, var droši teikt, ka "CieL Experience" sniegtais muzikālais baudījums atbalsosies krietni ilgāk par pēdējo tā izpildīto noti - tieši par to Lūznavā pārliecinājāmies 2019. gada vasarā, kad "CieL Experience" viesojās Lūznavas muižas Mākslas piknikā.

No 25. līdz 28. augustam, Rēzeknes novada Lūznavas muižā trešo reizi notiks Baltijas džeza festivāls “Škiuņa džezs”. Festivālā skanēs koncertprogrammas ar Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, ASV un Francijas mūziķu piedalīšanos, kā arī varēs novērtēt 35 meistarklašu dalībnieku sniegumu. Visa festivāla programma te: http://www.luznavasmuiza.lv/notikumi/skiuna-dzezs/festivala-programma/

Līdz 12 gadiem koncertos ieeja bez maksas un bez sertifikāta, pēc 12 gadu vecuma ieeja ar derīgu Covid-19 izslimošanas vai vakcinācijas sertifikātu vai negatīvu Covid-19 testu. 

 
Nav gaidāmo pasākumu