ŠKIUŅA DŽEZS. Rūta Dūduma-Ķirse un Laura Amantova džeza kvartets (LV). KATRAM SAVA TAUTASDZIESMA

Laura Amantova džeza kvartets (Lauris Amantovs – trombons, Viktors Ritovs – taustiņinstrumenti, Andris Grunte – kontrabass, Artis Orubs – sitaminstrumenti) un dziedātāja Rūta Dūduma-Ķirse koncertprogrammā "Katram sava tautasdziesma", kurai latviešu tautasdziesmu aranžējumus veidojuši Lauris Amantovs un Viktors Ritovs. Šī gada martā izdotā albuma anotācijā mūziķis un džeza vēsturnieks Indriķis Veitners raksta: "Laura Amantova un Viktora Ritova kopīgi veidoto projektu raksturo tieši dziļa cieņa un respekts pret mūsu nozīmīgāko kultūras mantojumu, vienlaicīgi saglabājot uzticību labākajām džeza mūzikas tradīcijām. Trāpīgie, interesantie un oriģinālie latviešu tautas dziesmu aranžējumi savienojumā ar augsti profesionālu džeza mūziku Laura Amantova kvarteta un Rūtas Dūdumas-Ķirses balss sniegumā ir galvenās kvalitātes, kas dzirdamas šajā albumā."

No 25. līdz 28. augustam, Rēzeknes novada Lūznavas muižā trešo reizi notiks Baltijas džeza festivāls “Škiuņa džezs”. Festivālā skanēs koncertprogrammas ar Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, ASV un Francijas mūziķu piedalīšanos, kā arī varēs novērtēt 35 meistarklašu dalībnieku sniegumu. Visa festivāla programma te: http://www.luznavasmuiza.lv/notikumi/skiuna-dzezs/festivala-programma/

Līdz 12 gadiem koncertos ieeja bez maksas un bez sertifikāta, pēc 12 gadu vecuma ieeja ar derīgu Covid-19 izslimošanas vai vakcinācijas sertifikātu vai negatīvu Covid-19 testu. 

 
Nav gaidāmo pasākumu