ŠKIUŅA DŽEZS. David Chevallier Trio (FR). Franču folkdžeza programma

Davids Ševaljē (David Chevallier) ilgus gadus ir bijis viens no izcilākajiem Francijas radošā džeza skatuves darbiniekiem. 2013. gadā kopā ar kontrabasistu Sebastjanu Buaso (Sébastien Boisseau) un sitaminstrumentālistu Kristofu Lavergni (Christophe Lavergne) radītais trio pēdējos gados ir kļuvis par viņa darbības stūrakmeni. Apvienības skanējums savulaik sākās ar elektriskās ģitāras standartu ierakstu albumā “Standarts&Avatars”, bet 2016. gadā līdz ar otro albumu “Second Life” Ševaljē elektrisko ģitāru iemainīja pret 6 un 12 stīgu akustiskajām ģitārām un bandžo, radot unikālu trio skanējumu, pašiem savu folk-džezu.

No 25. līdz 28. augustam, Rēzeknes novada Lūznavas muižā trešo reizi notiks Baltijas džeza festivāls “Škiuņa džezs”. Festivālā skanēs koncertprogrammas ar Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, ASV un Francijas mūziķu piedalīšanos, kā arī varēs novērtēt 35 meistarklašu dalībnieku sniegumu. Visa festivāla programma te: http://www.luznavasmuiza.lv/notikumi/skiuna-dzezs/festivala-programma/

Līdz 12 gadiem koncertos ieeja bez maksas un bez sertifikāta, pēc 12 gadu vecuma ieeja ar derīgu Covid-19 izslimošanas vai vakcinācijas sertifikātu vai negatīvu Covid-19 tests. 

 
Nav gaidāmo pasākumu