RUŠONA SAULES DĀRZS JEB VASALS LATGOLĀ! Pasākums ar pievienoto vērtību

Pēc saspringta un spriedzes pilna laika, kurā liela loma ir mobilajām ierīcēm, datoriem un citiem saziņas līdzekļiem… nomainīt vidi un atklāt bagātības, ko sniedz daba, un iegūt mieru un harmoniju.

Seno amatu un prasmju “iedzīvināšana” mūsdienīgajā vidē meistarklasēs. Aktivitātes izmantojot dabas bagātību – Rušona ezeru, tā senās svētvietas, un vēl…un vēl… Sper soli prom no ikdienas un izbaudi atpūtu dabā!

Iespēja ļauties sajūtām, lutinot sevi, arī savas garšas kārpiņas, iegrimt noskaņu pasaulē! Dabā gatavotu ēdienu baudīšana mierā un klusumā, vērojot neaizmirstamu saulrietu kopā ar “Leo`s Grill”, vai kopā vakarēšanu pie naksnīga ugunskura… agrās rīta un nakts copes… 3 neaizmirstamas brīvdienas 6 ha lielā Rušona pussalā „Kangās”, Rušona ezerā.

Tavs ieguvums? - izzinošās meistarklases, ūdens aktivitāte –“Rušona rogains 2021” ar senu kultūrvēsturisku objektu izzināšanu, “dopings” un jauki pavadīts laiks ar interesantiem cilvēkiem vietā, kur iegūt ne tikai sirdsdraugus, bet iespējams, pat savu “otru pusīti”! Priekā!

Programmas norisē iespējami pārsteigumi! Kādi? Nāc, piedalies un piedzīvo! Aicinām ikkatru, kurš vēlas izbaudīt un piedalīties – individuāli, kopā ar ģimeni, draugiem, interešu grupas vai uzņēmuma kolektīvus.

Detalizēta informācija katra attiecīgā datuma pasākuma aprakstā.

 
Nav gaidāmo pasākumu