Egils Siliņš, Zanda Švēde un Zilberti

Jau 27.augustā Mazās Mežotnes pils parkā norisināsies unikāls brīvdabas koncerts, kurā uzstāsies izcilais basbaritons Egils Siliņš, spilgtais mecosoprāns Zanda Švēde, pianists Mārtiņš Zilberts un čelliste Dace Zālīte-Zilberte. Koncertā pasaules pirmatskaņojumu piedzīvos Pētera Vaska fonda pasūtinātie Edgara Raginska un Raimonda Tigula jaundarbi. Koncerta sākums – plkst.20. 


Koncertā skanēs arī  skaistākās latviešu komponistu Jāzepa Vītola, Emīla Dārziņa un Alfrēda Kalniņa solodziesmas Egila Siliņa interpretācijā, III daļa «Adagio» no Pētera Vaska 2.koncerta «Klātbūtne». Savukārt Zanda Švēde šim koncertam izvēlējusies «Pūt, vējiņi» Andreja Jurjāna apdarē, Jāzepa Vītola «Mirdzas dziesmu», Jāņa Ķepīša solodziesmas  «Rožu krūms» un «Neuzticīgā čigāniete», kā arī Valta Pūces «Tālu, tālu aiz jūriņas».

Koncerts top ar VKKF atbalstu mērķprogrammas «KultūrELPA» ietvaros. 

N.B.! Tā kā koncerts norisināsies pils parkā, koncerta rīkotāji iesaka izvēlēties āra koncertam atbilstošu apģērbu. Ieeja koncertā – uzrādot sertifikātu, ka apliecina pilnībā pabeigtu vakcināciju pret «Covid-19» vai «C19» pārslimošanas faktu, kā arī personu apliecinošu dokumentu.

 
Nav gaidāmo pasākumu