Zelta Šlāgeris 2021

Madonas novada pašvaldība un mūzikas producentu kompānija "Forte Production" paliek pie tradīcijas – festivālam "Zelta Šlāgeris" Madonā ir jābūt! 

Nu jau vienpadsmito gadu pēc kārtas "Zelta Šlāgera 2021" mākslinieki iepriecinās festivāla apmeklētājus ar lielisku mūziku! Šogad "Zelta Šlāgeris" Madonas estrādē notiks 31. jūlijā, no sešiem vakarā, protams, ievērojot visus spēka esošos noteikumus.

"Zelta Šlāgera 2021" īpašie viesi būs leģendārā pilsētas kapela "Bumerangs", kurai "uz pleciem" jau 35 skatuves gadi, un tas nav maz. Pēdējā laikā "Bumerangs" uzstājas samērā reti un festivāla organizētāji ir īpaši priecīgi ziņot, ka izdevies pierunāt leģendāro "Bumerangu" viesoties Madonā!

Kopā ar "Bumerangu" uz Madonas estrādes būs ne mazāk pazīstami mākslinieki – "Klaidonis", "Lauku muzikanti", "Baltie Lāči", "Vēja runa", "Tērvete", "Dobeles zemessargi", "Pipari", Ineta Rudzīte, Viktors Zemgals, Beāte Meldere, Sandris Sproģis, Santa Kasparsone, Aigariņš, Sadris Dubovs un citi mūziķi. Festivāla programma vēl tiks papildināta.

Tikpat tradicionāli kā pats festivāls gaidāma atkalsatikšanās ar ilggadējo festivāla vadītāju – aktieri Gunti Skrastiņu, kurš šajā gadā saņēmis mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta Mikrofons" par labāko šlāgermūzikas albumu ar Raimonda Paula mūziku -

"Nopietni pa jociņam".

Pēc festivāla nakts balle ar grupu "Klaidonis".

Līdztekus dziesmām, neizpaliks smeķīgs alus, gardas uzkodas un iespēja piedalīties konkursos, kā arī saņemt balvas. 

Ir vērts atgādināt – festivāls  "Zelta Šlāgeris" ir tradīcijām bagātākais un nozīmīgākais šlāgermūzikas festivāls Latvijā, tā ir svarīga latviešu sadzīves mūzikas daļa. Nepalaidiet garām lielisku pasākumu!

Svarīgi!!!

Apmeklējot festivālu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Sertifikātu iespējams lejuplādēt vietnē www.Covid19sertifikats.lv. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

Festivālu "Zelta Šlāgeris" atbalsta: Madonas novada pašvaldība, "Piebalgas alus" "Latvijas avīze", "Latvijas Šlāgerkanāls", Madonas laikraksts "Stars". 

Uz tikšanos festivālā "Zelta Šlāgeris 2021" Madonā!

 
Nav gaidāmo pasākumu