LNSO, GEORGIJS OSOKINS UN VLADIMIRS FEDOSEJEVS

Georgijs OSOKINS – klavieres

Diriģents Vladimirs FEDOSEJEVS

 

Programmā:

  • Ludvigs van BĒTHOVENS Ceturtais klavierkoncerts
  • Francis ŠŪBERTS Devītā simfonija

 

“Izsmalcināta, nevainojama tehnika un muzikālās idejas – vienkārši lieliska klavierspēle.” Tā par smalkā pieskāriena meistaru, emocionālo Georgiju Osokinu teic Francijas radio, bet tam piekrīt arī visa pārējā mūzikas pasaule. Kopā ar leģendāro krievu maestro Vladimiru Fedosejevu viņi satiksies Ludviga van Bēthovena mūzikā. “Šis koncerts ir visapbrīnojamākais, individuālākais, mākslinieciskākais un sarežģītākais Bēthovena koncerts!” Tā par Ceturto īsi pēc pirmatskaņojuma rakstīja Vīnes prese, un interesanti būs dzirdēt, kā tas iegulsies Osokina rokās.

Bēthovena mūziku īpaši mīlēja arī Francis Šūberts – šajā koncertā izskanēs viņa Devītā, kas nereti tiek saukta par viņa izcilāko simfonisko opusu. Tajā apveinojas Šūberta dziesminieka un melodiķa talants ar instrumentācijas stilu, kas nāk no Bēthovena, bet vēlāk atblāzmosies arī Roberta Šūmaņa mūzikā. 

Iegādājoties biļeti, saņemsiet pieejas saiti un kodu, ar kuru varēsiet noskatīties koncertu no jebkuras vietas pasaulē ne tikai tiešraidē, bet arī ierakstā jebkurā ērtā brīdī līdz pat 31. maijam.

 
Nav gaidāmo pasākumu