REIŅA trase /GALVENĀ TRASE/

Galvenā trase, kuras garums ir 150 metri, piemērota gan pieredzējušākiem slēpotājiem, gan iesācējiem. Trases labā puse ir lēzenāka, taču kreisā stāvāka un nedaudz garāka. Trase labi pārskatāma no "Reiņa cafe".

Iegādājoties biļeti uz konkrēto dienas 2 h periodu, Jūs automātiski veicat laika rezervāciju. Pēc laicīgas ierašanās kalnā, uzrādot iegādāto biļeti kasē, Jūs saņemsiet pacēlāja biļeti.

Uzmanību! Saistībā ar nepieciešamību regulēt apmeklētāju skaitu trasē, biļete ir nepieciešama arī bērniem no 0 līdz 12 gadu vecumā - 10,00 €.

Biļešu rezervācija pa telefonu netiek veikta.

Apmeklējot slēpošanas bāzi "Reiņa trase", ir jāuzrāda derīgs Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, kā arī personu apliecinošs dokuments. “Reiņa trase” slēpošanas bāzē un pie tās teritorijas ir noteikta 2 metru distancēšanās no citām mājsaimniecībām. Pērkot biļetes, apmeklētājs pats ir atbildīgs par laika apstākļu piemērotības izvērtēšanu slēpošanas kalna apmeklējumam. Apmeklētaji apņemas ievērot epidemioloģiskos drošības noteikumus un slimības simptomu gadījumā slēpošanas bāzi neapmeklēt.

 
Nav gaidāmo pasākumu