Tiešsaistes lekciju cikls KAS ĪSTI IR HOMEOPĀTIJA, KAD TĀ IR PIELIETOJAMA BĒRNAM

“IESNAS UN AUSU IEKAISUMI BĒRNIEM”


VAI BIJUŠI GADĪJUMI, KAD BĒRNS JAU MĒNESI PUŅĶOJAS? Kā tad ar teicienu, ka neārstētas iesnas pāriet 7 dienu laikā, bet ārstētas nedēļas laikā? Kāpēc manam bērnam iesnas jau ir 2 mēneši? Ko darīt – ārstēt vai neārstēt? 

It īpaši Covid laikā, kad audzinātāja ar aizdomīgu aci skatās uz jebkuru puņķi, kad tev jau sākas sirdsklauves, ka tūlīt tiks paziņots verdikts par dārziņa apmeklējuma aizliegumu?

Vai pazīstama situācija, kad bērns pēkšņi mostas kliedzot naktī, jo sāp ausis?

Ko darīt šajā brīdī, ja dakteris naktī nav sazvanāms? 

Kāpēc tavam bērnam tik bieži sāp ausis? 

LOR konsultācija un verdikts, bērnam nepieciešama adenoīdu operācija…

Vai vienmēr tā ir vienīgā izeja vai tomēr ir kāda alternatīva? Kad operācija tomēr ir neizbēgama? 

 

Atbildi uz šiem un citiem jautājumiem varēsi iegūt tiešsaistes lekciju ciklā: “KĀ NEKAITĒT SAVAM BĒRNAM UN KAS ĪSTI IR HOMEOPĀTIJA, KAD TĀ IR PIELIETOJAMA?” lekcijā “IESNAS UN AUSU IEKAISUMI BĒRNIEM”

 

Lekciju cikla tēmas ir sastādītas balstoties uz ģimenes ārstes un homeopātes Ilvas Koškinas pieredzi darbā ar bērniem par biežāk sastopamām veselības problēmām kā saaukstēšanās, klepus, ausu sāpes, krūts barošanas problēmas vai jaundzimušo kolikas.  Lekciju cikla pamatdoma ir palīdzēt vecākiem orientēties bērnu slimībās, rast skaidrību, kurā brīdī savam bērnam var palīdzēt pašu spēkiem, bet kad noteikti nepieciešama ārsta palīdzība. Uzsvars tiek likts uz tādām bērna organismam draudzīgām terapijām, kā homeopātija un fitoterapija, vienlaikus norādot brīžus, kad ar šo terapiju var būt par maz.  

 

Jautājumus par pieslēgumu lekcijai var uzdot, zvanot - tālr. nr. 26833201.

 
Nav gaidāmo pasākumu