MILZKALNS pacēlāja biļete ar rezervāciju.

Biļetes iespējams iegādāties tikai internetā. Biļešu rezervācija NETIEK veikta.

Milzkalns ir viens no populārākajiem Latvijas slēpošanas kūrortiem, kur satiekas stilīgākie aktīvās atpūtas atbalstītāji. Tas pilnīgi noteikti ir vismājīgākais un draudzīgākais atpūtas komplekss, kur ziemas priekiem var nodoties visa ģimene. Dažāda garuma un grūtības pakāpju trases līdz pat 320m garumā, kur labi jutīsies gan pilnīgi iesācēji, gan reāli slēpošanas un snovborda guru. Aktuālo informāciju par atvērtajām trasēm atradīsi www.milzkalns.lv.

Aicinām izvēlēties Jums visērtāko dienu un laiku, kurā izbaudīt ziemas priekus Milzkalnā! Iegādājoties biļeti, Jūs automātiski veicat laika rezervāciju. Pēc laicīgas ierašanās kalnā, uzrādot iegādāto biļeti kasē, Jūs saņemsiet pacēlāja biļeti.

Apmeklējot slēpošanas bāzi "Milzkalns", ir jāuzrāda derīgs Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, kā arī personu apliecinošs dokuments. “Milzkalns” slēpošanas bāzē un pie tās teritorijas ir noteikta 2 metru distancēšanās no citām mājsaimniecībām. Pērkot biļetes, apmeklētājs pats ir atbildīgs par laika apstākļu piemērotības izvērtēšanu slēpošanas kalna apmeklējumam. Apmeklētāji apņemas ievērot epidemioloģiskos drošības noteikumus un slimības simptomu gadījumā slēpošanas bāzi neapmeklēt.

 
Nav gaidāmo pasākumu