KĀZU KONSULTĀCIJA

Kāzu konsultācijas būtība: kāzu konsultācija ir paredzēta tiem, kuri kāzas rīko paši, ir vedēji vai jaunā pāra vecāki. Tiek doti konkrēti padomi, darbu uzdevumi, pārbaudīti scenāriji vai budžeti un doti ieteikumi.

Kāzu konsultāciju pakalpojumu izmanto:

  • Jaunie pāri, kuriem nav skaidrs ar ko pašiem sākt kāzu organizēšanu;
  • Jaunie pāri, kuri vēlas, lai speciālists izskata viņu izdarītos pirms kāzu darbus;
  • Jaunie pāri, kuriem ir viens vai vairāki aktuāli jautājumi, kur nepieciešams speciālista padoms.
  • Vedēji, kuri vēlas, lai viņu sagatavoto kāzu scenāriju pārbauda kāzu plānotājs;
  • Vedēji, kuriem konkrētam kāzu posmam trūkst oriģinālu ideju;
  • Vedēji, kuriem nepieciešams padoms jebkurā kāzu plānošanas stadijā.
  • Mammas, kuras palīdz rīkot kāzas bērniem, kuri nedzīvo Latvijā.

Konsultācijas ir ļoti dažādas, piemēram: mazas kāzas, kur vienas konsultācijas laikā tiek izstāstīts redzējums un ieteikumi kāzu dienai. Līgava pēc kāzām nāca ar lielu ziedu pušķi, jo teica, ka pilnīgi visu, ko aktīvi pierakstījusi no mūsu stāstītā ir izmantojusi kāzās un tās bijušas īpašas un beigās sajūta nav bijusi kā mazās kāzās, bet kā īstās lielās kāzās, jo viesiem tā paticies, ka svinējuši jautri un ilgi!

Vēl piemērs: pāris, kuram ir redzējums, kādu vēlas dienu, bet nav skaidrs, kā to nosvinēt. Konsultācijas laikā izrunājām trīs dažādus kāzu svinēšanas veidus viņu variantam, kāds katram veidam būtu aptuvenais budžets, kādi katram veidam ir plusi un mīnusi. Pāris varēja tālāk paši rīkot kāzas, esot pārliecināti, ka viņu izvēle tagad ir pamatota.

Pēc biļetes iegādes konsultācija iepriekš jāpiesaka zvanot +371 27531155 vai rakstot e-pastu [email protected], norādot, kādā jautājumā vēlaties speciālista padomu. Pirms konsultācijas speciālists vēlēsies ar Jums sazināties un izrunāt aktuālos jautājums jau pirms tikšanās. Konsultācijas ilgums viena stunda. Klientiem, kuri nedzīvo Latvijā, konsultācijas notiek Skype vai Zoom.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu