OLIGARHS | Nacionālā teātra izrāde

Asa sižeta stāvizrāde

Jaunā dramaturga Artūra Jankovska pamatnodarbošanās it nemaz nav saistīta ar teātri, bet viņa humora izjūta izsmīdināja visu teātra žūrijas komisiju 10 cilvēku sastāvā, kas uzklausīja viņa piedāvājumu Lugu ideju makšķerēšanas konkursā. Nu pabeigtā luga tiek piedāvāta skatītājiem cerībā, ka arī viņus aizraus lugā ierakstītā absurdā, bet labi saprotamā jaunekļa Oskara Kaktiņa vēlme izglābt Latviju, vienkārši novācot uzņēmēju Aināru Krūmiņu... Lai vienatnē īstenotu savu plānu, Oskars nogaida izdevīgu brīdi kādas biroju ēkas liftā, bet Krūmiņš nav ar pliku roku ņemams.

Luga ir par sodīšanu, piedošanu un telpu starp šiem jēdzieniem. Luga ir meklējums, kur sākas tieksme sodīt un kur – vēlme piedot.

 

Lomās: Normunds Laizāns, Igors Šelegovskis

Režisors: Toms Treinis

Izrādes ilgums: 1 h 20 min

Biļete uz koncertu ir derīga tikai kopā ar Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

*Pasākumā netiek ielaisti pirmsskolas vecuma bērni.

**Koncerta laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām. Iegūtais materiāls tiks apstrādāts bez atsevišķas personu izdalīšana, lai tieši vai netieši netiktu veikta fizisku personu identificēšana. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā un izmantoti mārketinga materiālos. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, rakstot mums uz e-pasta adresi: [email protected].

 

 
Nav gaidāmo pasākumu