MAĢISKĀS DOMĀŠANAS GADS

Džoana Didiona
ANDAS ALBUŽES MONOIZRĀDE

Režisore - Beatrise Zaķe

"Tas notika 2003. gada 30. decembrī. Tas tikai tā šķiet, ka krietns laiks jau ir pagājis, bet tad, kad tas notiks ar jums, tā vis nebūs…"

Maģiskā domāšana ir pārliecība, ka ideju, domu, darbību vai simbolu izmantošana var ietekmēt notikumu gaitu materiālajā pasaulē.

Amerikāņu žurnālistes Džoanas Didionas darbs "Maģiskās domāšanas gads" ir viņas piedzīvoto zaudējumu retrospekcija, īsā laikā posmā pazaudējot vīru un meitu. Tas ir stāsts par to, kā sadzīvot un pieņemt zaudējumu un, neskatoties uz sāpēm, turpināt dzīvot un pašam valdīt pār savu dzīvi.

Pirmizrāde – 2021. gada 16. jūlijā Liepājas teātra mazajā zālē koncertzālē "Lielais dzintars" (Eksperimentālā skatuve)

Scenogrāfija un kostīmi – Inga Siliņa
Gaisma – Toms Streilis
No angļu valodas tulkojis Gints Andžāns

"Maģiskās domāšanas gads" iestudēts ar Concord Theatricals, ko pārstāv Samuel French, Inc. laipnu atļauju.

 

Stundu pirms katras eksperimentālajā zālē plānotās "Liepājas teātra" izrādes koncertzāles "Lielais dzintars" 7. stāvā darbosies bārs "Čello"! Lai nesteidzīgi baudītu atspirdzinājumus un brīnišķīgo panorāmas skatu pāri pilsētai, aicinām jau savlaicīgi veikt galdiņa rezervāciju "Tiamo" grupas aplikācijā vai sazināties ar "Čello" pārstāvjiem pa tālruni 634 51072 (darba dienās 11:00-16:00).

 

Šo pasākumu apmeklēt klātienē var personas, kurām ir digitālais Covid-19 sertifikāts, kas ir apliecinājums tam, ka persona ir vakcinējusies pret Covid-19 vai arī vīrusu pārslimojusi.

Ierodoties uz pasākumu, personai (šobrīd attiecas arī uz bērniem un jauniešiem) būs jāuzrāda:
*ieejas biļete;
*personu apliecinošs dokuments (TIKAI pase vai elektroniskā identifikācijas karte (eID). Vēršam uzmanību, ka transportlīdzekļa vadītāja apliecību NAV personu apliecinošs dokuments);
*digitālais Covid-19 sertifikāts (ikvienam ir iespēja elektroniski www.Covid19sertifikats.lv iegūt digitālu sertifikātu, kas apliecina vakcinācijas pret Covid-19 vai vīrusa pārslimošanas faktu).

 
Nav gaidāmo pasākumu