HALLOWEEN STAND-UP ATTA CENTRĀ

Gada bailīgākajā dienā, 31. oktobrī, vadošie Latvijas stāvizrāžu jeb stand-up komiķi no apvienības “Riga Stand Up” aicina uz melnā humora un smieklu vakaru. Komiķu šovs noritēs krievu, latviešu un angļu valodās Baltijā lielākā daudzfunkcionālā kompleksa ATTA CENTRE telpās (Krasta iela 60).

Apvienība “Riga Stand Up” jau 4 gadus veido augstas kvalitātes humora šovus visās Baltijas valstīs un arī ārpus tām. Apvienība ir rīkojusi simtiem brīvā mikrofona pasākumus, vērienīgus šovus un ir kāpusi uz vienas skatuves ar pirmā lieluma “stand-up” zvaigznēm. Viņu pozitīvisms un enerģija acumirklī atdzīvina auditoriju. Un pēdējā oktobra dienā komiķi kārtējo reizi priecēs publiku ar oriģināliem jokiem, šoreiz – ar melnā humora devu.

Tā kā 31. oktobrī tiek atzīmēts Helovīns, pasākuma ietvaros tiks pasniegtas dāvanas oriģinālāko Visu svēto dienai veltīto kostīmu īpašniekiem. Ieeja – no plkst. 18.00, pasākums sāksies plkst. 19.00. Pirms šova un tā laikā būs iespējams pasūtīt “biedējošas” uzkodas un dzērienus jebkādai gaumei.

Pasākums notiks, ievērojot visus piemērojamos drošības noteikumus, kas izstrādāti saskaņā ar ATTA CLEAN protokolu.

Tiekamies 31. oktobrī ATTA CENTRE (Krasta iela 60). Papildu informācija un rezervācijas: +371 29923012.

 
Nav gaidāmo pasākumu