Ivo Fomins jaunais mūzikas albums koncerttūrē “Cilvēks”

Ivo Fomina jaunā albuma "Cilvēks" koncerttūre

2021.gada maijā iznāca rokmūziķa Ivo Fomina albums "Cilvēks", dodoties koncerttūrē ar savām jaunajām un tautā iemīļotām dziesmām vēl šajā gadā programmu redzēsiet Smiltenē un Krustpilī. Arī jaunajā 2022. gadā mūziķis  dodas  koncerttūrē pie Rīgas klausītājiem un protams uz savu dzimto pilsētu Liepāju. 

Līdz šim Fomins izdevis piecus soloalbumus, no kuriem pēdējais "Nekas jau nebeidzas" iznācis 2015.gadā. Jaunais albums "Cilvēks" ieguvis savu nosaukumu, pateicoties klausītāju sirdis un Muzikālās Bankas topus nopietni iekarojušai dziesmai "Cilvēks". Tāpat albumā tiks iekļauta augustā klajā nākusī dziesma "Lai jau deg" (mūzikas autors Ivo Fomins, vārdu autors Guntars Račs), kas jau vairākas nedēļas klausāma “Muzikālā Banka” topa virsotnē un bijusi arī Radio SWH Top 1. Lielākā daļa albuma dziesmu ar Fomina mūziku un Rača vārdiem būs pilnīgi nedzirdētas.

Nu jau vairāku gadu garumā Fomins savu muzikālo karjeru veiksmīgi turpina kopā ar mūziķiem Robertu Dinteru (ģitāra), Kristapu Eihvaldu (ģitāra) un Ēriku Hanzovski (bungas), ar kuriem kopā izskanēs arī Latvijas koncerttūre 2021.gada pirmajā pusgadā.

 
Nav gaidāmo pasākumu