LATVIAN VOICES & JĀNIS STRAZDIŅŠ. ZIEMASSVĒTKU PROGRAMMA “SNIEGUMS”

Labdien, dārgais klausītāj!

 

Mēs, vokālā grupa “Latvian Voices” un Jānis Strazdiņš šogad decembrī vēlamies Tev sniegt daudz muzikāla prieka a cappella sniegumā. Ļoti ceram, ka būs uzsnidzis sniegs, jo tad mūsu jaunākās dziesmas — “Sniegu sniegt”, izpildījums būtu pasniegts ar īstiem specefektiem!

 

Melodijas, kuras parasti klausāmies Ziemassvētku laikā, mēs jums vēlamies sniegt tikai savu balsu, kā vienīgo instrumentu izpildījumā un īpaši šai programmai veidotos sniegbaltos, vēl nekur nedzirdētos aranžējumos. Aizsniegsim arī tuvākus un tālākus stāstus no latviešu tautas dziesmām. 

 

Mēs ļoti priecāsimies Tevi redzēt un pasniegt savu muzikālo Ziemassvētku dāvanu! 

Sirsnībā, 

Latvian Voices & Jānis Strazdiņš 

 

P.S. Ja nu sanāk, tad varbūt vari atkārtot vārdus “Circenīša Ziemassvētkiem”, “Klusa nakts” un Prāta Vētras dziesmai “Ziemā”. Ejot vai braucot pēc koncerta mājās, gar sniegotajiem laukiem, varēsi padungot. 

 

Koncerts 1 daļā, norises ilgums: aptuveni 1 stunda 20 minūtes

 

Norises vieta: Lielā zāle

Organizē: Lielais dzintars

 Atbalsta: Liepājas pašvaldība un Valsts kultūrkapitāla fonds

 

Biļetes: no  € 10,00 

Pasākums paredzēts pieaugušo auditorijai. Uz pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 5 gadu vecumam var netikt ielaisti.

 

Atlaides:

  • Skolēniem, studentiem, pasniedzējiem, pensionāriem – 25%
  • Personām ar I un II grupas invaliditāti, kā arī viņu pavadoņiem – 50%
  • Ģimenes biļetes 1 vai 2 pieaugušie + 2 bērni (vai vairāk) – 25%

NB. Apmeklējot koncertu,  apmeklētājam ir jāuzrāda atlaidi apliecinošs dokuments.

 

Grupu biļetes:

  • 10-30 personas – 20%
  • 30 un vairāk personas -25%

 

Aicinām koncerta apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt to, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja Jums ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus. Koncertzāles Lielā zāle apmeklētājiem būs atvērta 30 minūtes pirms koncerta sākuma.

Apmeklējot šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka

- ievērosiet visus Covid-19 izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā;

- respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u.c.

 
Nav gaidāmo pasākumu