VINNIJA PŪKA ZIEMASSVĒTKI. KONCERTS BĒRNIEM

Koncerts pirmsskolas vecuma bērniem un 1.-4. klašu skolēniem.

Vinnijs Pūks, Sivēns un Ēzelītis ir visai satraukti, jo tuvojas Ziemassvētki. Labi, ka blakus ir gudrā Pūce, kura zina atbildes uz visiem stāsta varoņu jautājumiem!

Vinnija Pūka Ziemassvētki ir komisks un silts koncerts, kurš īpaši spilgti atainos, kā mūzikas daudzveidība var piešķirt pasakas dažādajiem tēliem unikālus raksturus. 

 

Uzveduma muzikālo krāsu palete iepriecinās ar savu daudzveidību. Piedzīvojumu stāstā bērni saklausīs, kā muzikāli rotaļājas Sergeja Jēgera augstā kontrtenora un Evijas Martinsones spoži operiskā soprāna balsis Vinnnija Pūka un gudrās Pūces lomās. Savukārt, pavisam citu muzikālu noskaņu demonstrēs dziedātājas Evijas Vēberes samtainā balss Sivēna lomā. Noskumušo Ēzelīti klausītāji vislabāk iepazīs ar mūziķa Jāņa Rubika kontrabasa skaņām, bet Kristofers Robins virtuozi pārvalda klavieres - pie tām pianists Rihards Plešanovs. 

 

Piedalās:

Vinnijs Pūks – Sergejs Jēgers, balss

Sivēns – Evija Vēbere, balss, elektronika

Ēzelītis – Jānis Rubiks, kontrabass

Pūce – Evija Martinsone, balss

Kristofers Robins – Rihards Plešanovs, klavieres

 

Koncertu vada Karina Bērziņa

 

Tērpu māksliniece Ieva Ādamsone

 

Koncerta norises ilgums: līdz 1 stundai

Biļetes: 8 eiro

Norises vieta: Lielā zāle

Organizē: Lielais dzintars sadarbībā ar “Latvijas Koncerti”

 

Ievērojot visus drošības pasākumus, uz koncertu Lielajā zālē aicināti ap 440 klausītājiiem (skaits var mainīties atkarībā no valstī noteiktajiem ierobežojumiem). 

Bērniem līdz 2 gadu vecumam (bez nodrošinātas atsevišķas sēdvietas) – ieeja bezmaksas. Bērniem, kas vecāki par 2 gadiem, jāiegādājas atsevišķa ieejas biļete.

 

Atlaides:

Personām ar I un II grupas invaliditāti, kā arī viņu pavadoņiem – 50%

Ģimenes biļetes 1 vai 2 pieaugušie + 2 bērni (vai vairāk) – 25%*

*Ģimenes biļetes nopērkamas “Biļešu paradīzes” klātienes kasēs visā Latvijā un koncertzāles “Lielais dzintars” informācijas centrā. Interneta sistēmā www.bilesuparadize.lv tās nav pieejamas.

 

Grupu biļetes:

10-30 personas – 20%

30 un vairāk personas -25%

 

Aicinām koncerta apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt to, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja Jums ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus. Koncertzāles Lielā zāle apmeklētājiem būs atvērta 30 minūtes pirms koncerta sākuma.

Apmeklējot šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka

- ievērosiet visus Covid-19 izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā;

- respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u.c.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu