Grupas BIG AL & THE JOKERS 2021

Jubilārs Uldis Ziediņš un grupa «Big Al & The Jokers» Siguldā.

 

Uzmanību!!!

Organizatori vēlreiz atgādina, ka visas iegādātās biļetes uz šiem koncertiem būs derīgas tikai uzrādot Covid-19 sertifikātu, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā visa vecuma bērni) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. 
Bet tiem, kuriem Covid 19 ierobežojumu noteikumu dēļ nebūs iespējams apmeklēt koncertus novembrī, ir iespēja līdz 2021.gada 31. augustam atgriezt biļetes un saņemt atpakaļ naudu par līdz 2021.gada 15.jūnijam nopirktajām biļetēm rakstot uz [email protected]      
Tāpat ikvienai personai, kura ir pabeigusi pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojusi Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā, bet kultūras pasākumumu nevarēs apmeklēt pozitīva Covid 19 testa rezultāta dēļ, līdz šī gada 31.decembrim ir tiesības nodot biļeti kasē un atgūt par biļeti samaksāto naudu.

Koncerta apraksts:

         Kā jau mēs visi zinām, sakarā ar Covid 19 iepriekšējais un šis gads visiem ir bijis neparasts. Pandēmija sevišķi ir skārusi mākslas sfēru, un koncerti ir kļuvuši par patīkamiem un īpaši gaidītiem izņēmumiem cilvēku noslēgtajā dzīvē.
Grupas “Big Al & The Joker” koncertdarbība nav bijusi izņēmums, un pēdējā gada laikā tā tika samazināta līdz dažām publiskām uzstāšanās reizēm ar ierobežotiem nosacījumiem.
Neskatoties uz šī brīža situāciju, grupas mūziķi tomēr cenšas saglabāt optimistisku noskaņojumu.

Turpinot savas labākās tradīcijas, grupa "Big Al & The Jokers" bija plānojusi koncertu par godu trombonista Ulda Ziediņa jubilejai. Tā kā Uldis ir dzimis Siguldā, tad tika nolemts koncertu rīkot tieši tur, skaistajā Siguldas koncertzālē “Baltais flīģelis”.
Mūziķus nemulsināja iespēja sarīkot koncertu samazinātai auditorijai, gluži pretēji, sagatavošanās noritēja vēl atbildīgāk, kas pastiprināja vēlmi pārsteigt publiku ar atjaunotu repertuāru un sniegt klausītājiem divkārt pozitīvu noskaņojumu.
Neskatoties uz sarežģīto situāciju valsts robežšķērsošanas jautājumos, koncertā bija plānota arī grupas neaizstājamā solista lietuviešu dziedātāja Aļģirdas Šuminskas dalība.
 
         Tomēr sakarā ar pagājušajā gada rudenī valstī izsludināto ārkārtas stāvokli ar mērķi ierobežot “Covid-19” izplatību grupas “Big Al & The Jokers” 2020.gada 14.novembrī ieplānotais koncerts Siguldā bija pārcelts uz 2021.gada 17.aprīli.
 
Bet pagaidām 2021. gads nav atnesis māksliniekiem cerību koncertēt. Un uz doto momentu diemžēl nav iespējams rīkot koncertu iepriekš plānotajā laikā - aprīlī.

Koncera organizatori ir nolēmuši vēlreiz pārcelt grupas koncertu uz 2021.gada 14.novembri pl. 18:00, tajā pašā vietā  - tieši Ulda Ziediņa tagad jau 41-ajā Dzimšanas Dienā. 
Visas iegādātās biļetes uz šo koncertu būs derīgas un joprojām tiem, kuriem nebūs iespējams atnākt uz koncertu rudenī, ir iespēja saņemt atpakaļ naudu par jau nopirktajām biļetēm rakstot uz [email protected]
 
Gaidīsim Jūs pozitīvā noskaņojumā uz grupas “Big Al & The Jokers” koncertu brīnišķīgi rudenīgajā Siguldā 2021. gada 14. novembrī pl.18:00!
 
Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu paradīze” kasēs, internetā: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/84985
 
Organizators: SIA “BRIG”
 www.jokers.lv    

 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu