KINO /DĪLERE/

Žanrs: Komēdija

Spriedzes komēdija “Dīlere” ir leģendārās Izabellas Ipēras komēdijas aktrises talanta apliecinājums, īsta benefice. Galvenā varone, franču-arābu tulce, strādā Parīzes narkotiku apkarošanas policijā. Lai tiktu vaļā no nesamaksājama parāda, viņa sāk narkodīleres biznesu, pārņemot marihuānas partiju. Pasjansa pārdod preci sīkiem dīleriem, turpinādama strādāt policijā.

Valsts: Francija

Režisors: Jean-Paul Salomé

Aktieri: Hippolyte Girardot, Farida Ouchani, Isabelle Huppert

Garums: 105 min

Žanrs: Komēdija

Izplatītājs: A-One Baltic

 

Iegādājoties biļeti uz šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka:
- ievērosiet visus 'Covid-19' izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā;
- respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u. c. Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī saistībā ar vīrusinfekcijas Covid-19 izplatību un rūpējoties par apmeklētāju un mākslinieku drošību, turpmāk, apmeklējot publiskus pasākumus Koncertzālē "Cēsis", pirms un pēc koncerta/izrādes, kā arī starpbrīžu laikā, obligāti ir jālieto mutes un deguna aizsargmaskas. Gadījumā, ja Jums būs aizmirsies tās paņemt līdz, vienreiz lietojamās medicīniskās maskas būs iespēja iegādāties koncertzāles kasē. Maskas pēc apmeklētāju izvēles ir atļauts noņemt laikā, kamēr atrodaties savā personalizētajā sēdvietā skatītāju zālē.

Atgādinām, ka biļešu personalizācija ir obligāta! Iegādājoties biļetes kasēs, to veiks kasieris, savukārt, pērkot biļetes interneta veikalā, automātiski būs jāaizpilda lauki ar informāciju par sevi.

Aicinām apmeklētājus publiskajās zonās ievērot distancēšanos un nedrūzmēties. 

Rūpēsimies par savu un apkārtējo veselību un novēlam patīkamu pasākuma apmeklējumu!

 
Nav gaidāmo pasākumu