WINDY TEMPER un Ivo Fomins grupas 10 gadu jubilejas koncertā

Grupai “Windy temper” - 10
Sestdien, 3. oktobrī plkst. 17.00 teātra namā “Jūras vārti” uz savu 10 gadu jubilejas koncertu “Vēlreiz un vēlreiz…” aicina Ventspils Kultūras centra jauniešu grupa “Windy temper” un tās dibinātāja, mākslinieciskā vadītāja Sandra Sproģe.
Programmā dzirdēsim iemīļotas pop - rock un džeza melodijas, bet otrajā daļā kopā ar jauniešiem muzicēs un savas dziesmas izpildīs pazīstamais rokmūziķis Ivo Fomins.
“Ceru, ka dziesmas uzrunās klausītājus, kuri, iespējams, ir jau noilgojušies pēc īstas rokmūzikas,” tā saka Ivo. Par teicamu skanējumu un krāšņām gaismām rūpēsies SIA “VentSystem”.
Ventspils Kultūras centra jauniešu grupa “Windy temper” muzicē jau 10. sezonu. Tās dalībnieki sevi mūzikā pieteica Ventspils Centra sākumskolā, bet, gadiem ritot uz priekšu, daļa jauniešu šobrīd mācās Profesionālās izglītības kompetences centrā “Ventspils Mūzikas vidusskola” un daļa Ventspils Valsts 1. ģimnāzijā. Grupā muzicē Patrīcija Anna Doniņa (vokāls), Beata Estere Mačtama (taustiņi), Gustavs Primaks un Eduards Sviķis (ģitāras), Marks Markuss Ābelītis (bungas) un šādā sastāvā jaunieši kopā spēlē jau 5 gadus.
Savu muzikālo ēdienkarti jaunieši veido ļoti dažādu. Viņi labprāt muzicē pop - rock stilā, dažreiz ieskanas arī kāda džeza improvizācija. Ir daudzu konkursu un festivālu laureāti. Labprāt kopā muzicē un atpūšas, jo savstarpēji ir ļoti draudzīgi un izpalīdzīgi. Katru sezonu viņi nospēlē apmēram 20 koncertus.
Koncertu atbalsta Ventspils pilsētas dome, SIA “Kurzemes filharmonija”, SIA “VentSystem”.
Ieeja 1.00 EUR.
Biļešu iepriekšpārdošana visās “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv.
Gan ikdienā, gan pasākuma laikā lūgums ņemt vērā spēkā esošos ierobežojums – ievērot 2 metru distanci, kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad palikt mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.
Informējam, ka Ventspils pilsētas pašvaldības rīkoto publisko pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija.
Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv un Ventspils Kultūras centra mājas lapā www.kulturascentrs.ventspils.lv, kā arī pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv un Instagram.com.
Jums ir tiesības pieprasīt neizmantot vai dzēst, ja tas ir tehniski iespējams, minēto fiksāciju ar Jūsu personas datiem.
Pārzinis: Ventspils pilsētas dome, Jūras iela 36, Ventspils, LV – 3601, e-pasts: [email protected]

 
Nav gaidāmo pasākumu