Monoizrāde / Lidojums

18:00 - 19:30  - Monoizrāde "Lidojums".

Izrādē aktieris atklāti stāsta par savām „pirmajām reizēm” – pirmo 1.septembri, pirmo mīlestību, pirmo nodevību un nožēlu. Turklāt šis „lidojums” nav klasiska monoizrāde, kur skatītājam jāklausās gari, monotoni teksti, bet gan aizraujošs kolektīvs piedzīvojums, kurā ikviens izrādes apmeklētājs iejūtas pavisam reāla lidmašīnas pasažiera lomā. Izrāde pārkāpj standartus, uzrunājot klātesošos tik tieši, ka robeža starp aktieri un skatītāju izzūd.

Lidojuma, kas ilgst stundu un divdesmit minūtes, laikā Andris Bulis, būdams tūkstošs metrus tuvāk Dievam, atklāj savu dvēseli — par savu bērnību, par vecākiem, par skolas laiku un ģimenes dzīvi. Ja būtu jāatrod pareizie vārdi, lai konstatētu, par ko tad īsti ir šī izrāde, nāktos teikt — par neko. Un par visu. Par svarīgāko, kas paliek cilvēka atmiņās: par bērnības mīļākajām rotaļlietām, par vecmāmiņu, kura šķirsta albūmu, par bērnu dienu mēteli un zābakiem, kas tik ļoti spiež.

Monoizrāde notiks Mazmežotnes muižas pasākumu stallī.

Ieeja no plkst.16:30. 

Pirms/pēc izrādes varēsiet izstaigāties pa plašo un izgaismoto muižas teritoriju, baudot vakara  gaismiņu romantiku.  

Pasākumu stallī darbosies bufete, kur varēsiet iegādāties gan uzkodiņas, gan dzērienus. 

Muižas restorānā varēsiet pirms/pēc koncerta rezervēt galdiņus un  pusdienot/vakariņot omulīgā vakara gaisotnē. 

Jau laikus padomājot par burvīgas sestdienas pavadīšanu un nesteidzīga svētdienas rīta sagaidīšanu, muižas viesnīca piedāvā rezervēt mājīgas muižas senajā atmosfērā iekārtotas istabiņas. 

Mēs jūs gaidīsim!

 

Uz tikšanos!

P.S. Ar koncerta biļetes iegādāšanos un savu klātbūtni koncerta laikā - neiebilstat, ka pasākuma laikā uzņemtais foto un video būs izmantots publicitātes nolūkiem, kā arī esiet informēti, ka pasākuma laikā būs ievēroti šā laika MK noteikumi pasākuma vietās. 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu