Izrāde -  monoopera #DiToo

Izrāde-monoopera “#DiToo” stāsta par dvīņu māsas piedzīvojumiem Papēžu Ķoņciemā - mazā apdzīvotā vietā Kurzemes jūrmalā, kuras iemītniekiem kopš postošās vētras 1967.gadā, kad jūra pilnībā saplūda ar ezeru, piemīt spējas dzīvot vienlaikus vairākos paralēlos kosmosos un iespējāmās vēsturēs. Laika gaitā māsa pamet ciemu. Sastapšanās ar pasaulē valdošajiem priekšstatiem par sievietes seksualitāti raisa pārpratumus un neveiklas situācijas, arī atgriezties dzimtajā ciemā vairs nav iespējams. Vai māsa zina, ko darīt tagad?

Režisore un galvenā lomā: Dita Lūriņa
Kostīmi: Liene Rolšteina
Mūzika, librets un basģitāra: Kaspars Rolšteins
Organizē: Ropažu Kultūras un izglītības centrs

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un Ropažu Kultūras un izglītības centrā.

Izrādē būs sēdvietas un vietas pie galdiņiem ierobežotā skaitā. Vietas pie galdiņiem lūdzam rezervēt, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot Ancei uz tel.nr. 26399456.

Izrāde notiks bez starpbrīžiem. Ieeja pasākumā no plkst.17.30.

Pirms izrādes būs pieejama bufete ar dzērieniem un uzkodām un būs iespēja izstaigāt Ropažu Kultūras un izglītības centru un apskatīt aktuālo izstādi.

UZMANĪBU!!!
Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Atrodoties pasākuma norises vietā, Jūs apliecināt, ka esat informēts/a un Jums nav iebildumu, ka tiekat iekļauts/a audio vizuāla materiāla izveidē par pasākumu.

Atgādinām, ka Ministru Kabineta noteikumi paredz, apmeklējot iekštelpu pasākumus, iepriekš veikt biļešu personalizāciju, ko ātri un viegli var izdarīt Biļešu Paradīzes vietnē: https://www.bilesuparadize.lv/lv/person

Pasākumu pulcēšanās un norises laikā tiks ievēroti visi valstī noteiktie drošības noteikumi.

Aicinām koncerta apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli, palikt mājās un neapmeklēt pasākumu, ja ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus.

Apmeklējot šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka:
- ievērosiet visus Covid-19 izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā;
- respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u. c.

 
Nav gaidāmo pasākumu