MUZIKĀLĀS PASAKAS MAZAJIEM-Vinnija Pūka Ziemassvētki. 9:45 (KONCERTS TIKS PĀRCELTS)

(KONCERTS TIKS PĀRCELTS)

Programmā: Vinnijs Pūks, Sivēns un Ēzelītis ir visai satraukti, jo tuvojas Ziemassvētki. Labi, ka blakus ir gudrā Pūce, kura zina atbildes uz visiem stāsta varoņu jautājumiem.

Piedalās:

Vinnijs Pūks – Mārtiņš Ruskis, balss

Sivēns – Evija Vēbere, balss, elektronika

Ēzelītis – Viktors Veļičko, kontrabass

Pūce – Evija Martinsone, balss

Kristofers Robins – Rihards Plešanovs, klavieres

Karina Bērziņa - stāstniece

Dita Maļinovska - videomāksliniece

Dzintaru koncertzālē koncerti norisinās īpaši drošos apstākļos

 

Šajos sarežģītajos apstākļos Dzintaru koncertzāles darbinieki īpaši rūpējas par visu klausītāju un mākslinieku drošību, sadarbībā ar Latvijas Slimību profilakses un kontroles centru ir ieviesti visstingrākie piesardzības pasākumi. Koncertzāles personāls ir īpaši sagatavots, lai rūpētos par apmeklētāju drošību. Pirms katra koncerta, starpbrīdī un pēc koncerta visas publiski pieejamās vietas tiek vēdinātas un dezinficētas. Publiskajā zonā ir pieejami roku dezinfekcijas līdzekļi un bezmaksas sejas maskas. Visiem koncertu apmeklētājiem ir personalizētas sēdvietas, ievērojot nepieciešamo distanci. 

 

Koncertzāles administrācija atgādina:

-         koncertzāles telpās, visa koncertzāles apmeklējuma laikā, obligāti jālieto sejas maskas un jāievēro 2 metru distance. Klausītājiem, kuri būs ieradušies bez sejas aizsargmaskām, koncertzāle nodrošinās vienreizlietojamās sejas maskas;

-         ja pirms koncerta apmeklējuma ir slikta pašsajūta, lūdzam palikt mājās;

-         apmeklētājiem ar paaugstinātu ķermeņa temperatūru ieeja koncertzāles telpās nav atļauta. 

Dzintaru koncertzāle visiem aicina ievērot visus piesardzības pasākumus, lai arī turpmāk mums būtu iespēja baudīt izcilus koncertus pasaulē atzītu mūziķu izpildījumā.

 
Nav gaidāmo pasākumu