ABONEMENTS 2020. Koncertu cikls skolu jaunatnei. NO KLASIKAS LĪDZ POPMŪZIKAI 1.-4.klasei. 12:00

26.10. Visādas dziesmiņas. 

Programma "Visādas dziesmiņas" atklās bagāto dziesmu pasauli, iekļaujot programmā ļoti plašu un sastošu dziesmu žanra spektru- gan latviešu tautas dziesmas un latviešu komponistu oriģināldziesmas bērniem; gan dziesmas no animācijas filmām un mūzikliem; gan vienkārši populāras dziesmas no popmūzikas žanra.

Koncertā piedalīsies:

Dziedātāji Annija Putniņa, Juris Jope,kvartets Abaronin Ensamble, Ralfs Eilands un instrumentālā grupa, pianists Uģis Krišjānis. Koncertu vadīs Karina Bērziņa.

20.12. Bērnības atmiņas Ziemassvētkos

Dalībnieki: Karina Bērziņa - koncerta vadītāja, Lilija Lipora - dejotāja, Edgars Lipors - aktieris, Laila Kirmuška - aktrise, Ieva Parša - vokāls, Aldis Liepiņš - klavieres,Andrejs Reinis Zitmanis - klarnete, ģitāra; Egils Kupčs - video un gaismu mākslinieks, Mūzikas skolu audzēkņi (mežragi, vijolnieki)

Dzintaru koncertzālē koncerti norisinās īpaši drošos apstākļos

 

Šajos sarežģītajos apstākļos Dzintaru koncertzāles darbinieki īpaši rūpējas par visu klausītāju un mākslinieku drošību. Sadarbībā ar  Slīmību Profilakses un kontroles centru, ir ieviesti visstingrākie piesardzības pasākumi. Koncetzāles apkalpojošais personāls ir īpaši sagatavots, lai rūpētos par apmeklētāju drošību. Pirms katra koncerta, starpbrīdī un pēc koncerta visas publiski pieejamās vietas tiek vēdinātas un dezinficētas. Publiskajā zonā ir pieejami roku dezinfekcijas līdzekļi. Visiem koncertu apmeklētājiem ir personalizētas sēdvietas, ievērojot nepieciešamo distanci.

 

Koncertzāles administrācija atgādina:

  • koncertzāles telpās pirms koncerta, stapbrīdī un pēc koncerta jālieto sejas maskas un jāievēro 2 metru distance. Klausītājiem, kuri, kādu iemeslu dēļ bus ieradušies bez sejas aizargmaskām, koncertzāle nodrošinās vienreizlietojamās sejas maskas,
  • koncerta laikā sejas maskas nav nepiecišamas,
  • ja pirms koncerta ameklējuma ir slikta pašsajūta, lūdzam palikt mājās,
  • apmeklētāji ar paaugstinātu ķermeņa temperatūru, koncertzāles telpās netiks ielaisti.

Dzintaru koncertzāle aicina ievērot visus piesardzības pasākumus, lai arī turpmāk mums visiem būtu iespēja baudīt izcilus koncertus, pasaulē atzītu mūziķu izpildījumā.

 
Nav gaidāmo pasākumu