Jānis LŪSĒNS un Ingus PĒTERSONS koncertprogrammā NEATRASTAI…

Dziedātājs Ingus Pētersons un komponists Jānis Lūsēns ir studiju biedri, taču viņu pirmā nopietnā sadarbība sākās tikai 2009.gadā, veidojot dziesmu ciklu Mazu brīdi pirms, kur Ingus samtainā un vīrišķīgā balss savijās ar Kristīnes Zadovskas dzirkstošo mecosoprānu. Jāņa Lūsēna dziesmas ar latviešu dzejas klasiķu Skalbes un Plūdoņa vārdiem guva lielu klausītāju atzinību un, pateicoties lielajai interesei, tika nospēlēti vairāk kā 100 koncertu visā Latvijā. 2016.gadā komponistam Jānim Lūsēnam radās ideja par īpašu Ingum Pēteronam rakstītu dziesmu ciklu, kas realizējās koncertprogrammā Romantika un tika atskaņots visās lielākajās Latvijas koncertzālēs. Abas šīs programmas pieejamas CD formātā un arī www.janislusens.lv. Pēc ilgāka pārtraukuma abi mūziķi ir izveidojuši izlasi no abām šīm programmām un devuši tai nosaukumu Neatrastai. Šajā koncertprogrammā dominē apcerīgums, romantiskas un sentimentālas noskaņas un smalka ironija.

Mazmežotnes muižā koncertā piedalīsies Ingus Pētersons (balss), Jānis Lūsēns (klavieres) un Marita Karpa (akordeons).

Laipni gaidīti uz koncertu Mazmežotnē!

Koncerts notiks Mazmežotnes muižas pasākumu šķūnī  - divās daļās, ar starpbrīdi.

Ieeja no plkst.17:30.

Pirms koncerta varēsiet izstaigāties pa plašo un izgaismoto muižas teritoriju, baudot ziemas vakara  gaismiņu romantiku.

Pasākumu šķūnī darbosies bufete, kur varēsiet iegādāties gan uzkodiņas, gan dzērienus.

Muižas restorānā varēsiet pirms/pēc koncerta rezervēt galdiņus un  pusdienot/vakariņot omulīgā vakara gaisotnē.

Jau laikus padomājot par burvīgas sestdienas pavadīšanu un nesteidzīga svētdienas rīta sagaidīšanu, muižas viesnīca piedāvā rezervēt mājīgas muižas senajā atmosfērā iekārtotas istabiņas.

Mēs jūs gaidīsim!

Uz tikšanos!

P.S. Ar koncerta biļetes iegādāšanos un savu klātbūtni koncerta laikā - neiebilstat, ka pasākuma laikā uzņemtais foto un video būs izmantots publicitātes nolūkiem, kā arī esiet informēti, ka pasākuma laikā būs ievēroti šā laika MK noteikumi pasākuma vietās. 

 
Nav gaidāmo pasākumu