Babītes novada jauktais koris MASKA

13.septembra Jaunmoku pils Dārza svētku “pārMAINĪTies” noslēguma koncerts - Babītes novada jauktais koris “MASKA” un diriģents Jānis Ozols – plkst. 18:00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē.

Babītes novada jauktais koris “MASKA” ir viens no labākajiem Latvijas amatieru koriem. Koris dibināts 2000. gadā un tā izveidotājs, diriģents un mākslinieciskais vadītājs no kora pastāvēšanas pirmās dienas Jānis Ozols. Koris “MASKA” un diriģents Jānis Ozols ir radoša apvienība ar savu šarmu un stilu, kur unikalitāti raksturo spēja izpildīt ne tikai klasisku kormūziku, bet uzdrīkstēšanās būt atšķirīgiem.
Jānis Ozols ir viens no Latvijas redzamākajiem un harizmātiskākajiem diriģentiem, Jūrmalā notiekošā ikgadējā “Starptautiskā Baltijas jūras koru konkursa” mākslinieciskais vadītājs, zināms arī kā kādreizējais vokālās grupas „Cosmos” dalībnieks.
Kora repertuārs aptver plašu mūzikas žanru loku – no garīgās līdz tautas mūzikai, no klasiskās līdz mūsdienu, vienmēr meklējot jaunas interpretāciju iespējas un bagātinot savas uzstāšanās, nereti pārsteidzot klausītāju ar atjautīgiem risinājumiem.
Īpaši par godu Jaunmoku pils Dārza svētkiem “pārMAINĪTies” koris izpildīs jaunu repertuāru.

Biļešu cena pieaugušajiem 15eur, skolēniem 7eur.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu