Trio Palladio. Kamermūzikas šedevri

Koncertsērija PERSONĪGI

INFORMĀCIJA APMEKLĒTĀJIEM:

Apmeklējot pasākumu, pie ieejas lūgsim uzrādīt covid-19 sertifikātu, kas apstiprina personas vakcināciju pret covid-19 vai minētās infekcijas pārslimošanu. Tāpat lūgsim uzrādīt arī personu apliecinošu dokumentu un pasākuma ieejas biļeti. Koncertzāles telpās un visa koncerta apmeklējuma laikā jālieto sejas aizsargmaska. Sēdvietas zālē būs izvietotas, ievērojot 2 metru distanci.

Šajā pasākumā nav iespējams nodrošināt atsevišķu, epidemioloģiski drošu sektoru ģimenēm ar bērniem un garantēt apmeklētāju plūsmu nesatikšanos, kā to paredz Ministru kabineta 09.10.2021. rīkojums Nr. 720 "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu", tādēļ ar negatīva testa rezultātiem bērni pasākumā netiks ielaisti.

  • Bērniem līdz 12 gadu vecumam jāuzrāda sertifikāts, kas apstiprina infekcijas pārslimošanu,
  • Bērniem, kuri vecāki par 12 gadiem, jāuzrāda sertifikāts, kas apstiprina infekcijas pārslimošanu vai vakcināciju.

Biļešu īpašniekiem jāveic biļešu personalizācija: https://www.bilesuparadize.lv/lv/person

Ārkārtējās situācijas laikā pēckoncerta sarunas ar māksliniekiem tiek atceltas.

______________________

Izsmalcinātās koncertsērijas “Personīgi” ietvaros pirmo reizi Liepājā uzstāsies Latvijas kamermūzikas jomas spožais līderis, kameransamblis “Trio Palladio” ar unikālu, īpaši “Lielajam dzintaram” veidotu programmu.

“Trio Palladio” veido trīs izcili pašmāju solisti, kas iekarojuši pasaules skatuves – vijolniece Eva Bindere, pianists Reinis Zariņš un čelliste Kristīne Blaumane. Visi mūziķi ir Lielās mūzikas balvas laureāti, liela mirdzuma zvaigznes, kas spilgti izceļas katra pati par sevi un kopā veido neatkārtojamu muzikālu vienību. 

Kameransambļa sniegumu raksturo konceptuālas programmas, atklājot arī Latvijā maz zināmu klaviertrio repertuāru, dziļi pārdomātas interpretācijas un īpaša, intuitīva savstarpēja saprašanās, kas jūtama trio saspēlē. “Lielā dzintara” klausītājiem “Trio Palladio” sarūpējis izsmalcinātu programmu, kura iepriecinās kā ar klasiku un nemainīgām vērtībām, tā ar pavisam svaigu jaundarbu. Dzirdēsim 19. gadsimta vācu ģēnija Fēliksa Mendelszona klaviertrio, talantīgās latviešu komponistes Santas Ratnieces skaņdarba pasaules pirmatskaņojumu un pasaulē iemīļotā pašmāju komponista Pētera Vaska skaņdarba “Vientuļais eņģelis” kamerversiju, kas iekļauta jaunajā trio un Pētera Vaska mūzikas albumā “Works for Piano Trio” (izdots ierakstu kompānijā “Ondine”). Kā īpašu pārsteigumu saviem klausītājiem trio gaismā cels pasaulē reti atskaņotās britu komponistes Rebekas Klārkas (Rebecca Clarke) klaviertrio.

Video:

Uzaicinājums: https://youtu.be/buwgsAnW3xo

https://youtu.be/c4VlY-3L7Xc (Trio Palladio/ Ravel Piano Trio. Excerpt from I movement)

https://youtu.be/n1lPK8UjjGQ (Trio Palladio/ Beethoven "Ghost" piano trio op.70 No.1 2nd mov.)

Ilgums: Koncerts divās daļās, aptuvenais norises ilgums 1h 50min

Biļetes: no 10,00 eiro. Pasākumam tuvojoties biļešu cena var tikt mainīta.

Pasākums paredzēts pieaugušo auditorijai. Uz pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 5 gadu vecumam var netikt ielaisti.

Atlaides:

  • Skolēniem, studentiem, pasniedzējiem, pensionāriem – 25%
  • Personām ar I un II grupas invaliditāti, kā arī viņu pavadoņiem – 50%
  • Ģimenes biļetes 1 vai 2 pieaugušie + 2 bērni (vai vairāk) – 25%

NB. Apmeklējot koncertu,  apmeklētājam ir jāuzrāda atlaidi apliecinošs dokuments.

Grupu biļetes:

  • 10-30 personas – 20%
  • 30 un vairāk personas – 25%

Norises vieta: Kamerzāle

Organizē: Lielais dzintars

Atbalsta: Liepājas pašvaldība un Valsts kultūrkapitāla fonds

 
Nav gaidāmo pasākumu